Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Voor meer informatie bekijk ons Privacybeleid.

Winzeratlas 2024

€ 29,90
rating Geen beoordeling op dit moment

Gratis overnachten op heerlijk rustige en idyllische wijnboerderijen

Met de Winzeratlas 2024 kunnen camperaars gratis overnachten op heerlijk rustige en idyllische wijnboerderijen. Ongeveer 200 wijnbouwers en wijnbouwcoöperaties uit Duitsland, Oostenrijk, Zuid-Tirol, Hongarije en de Elzas, nodigen je uit om 24 uur op hun erf te verblijven. Het vignet, bijgevoegd in de gids is een jaar geldig (tot maart 2025), geeft je toestemming om op deze bijzondere locaties te overnachten. Op deze manier ervaar je de prachtige wijnbouwgebieden op een heel andere manier. Het nuttigen van wijn is nadrukkelijk geen verplichting. Maar het is natuurlijk een bijkomend voordeel: 's avonds genieten van een wijnproeverij en dan weer lopend terug naar de camper.

Bestel nu en verzeker jezelf van een exemplaar!

Aantal
Leverbaar vanaf eind maart 2024!

 

Veilige betaalmogelijkheden, o.a. via iDeal, KBC of Bancontact!

 

Gratis verzending bij bestellingen vanaf € 75!

 

Toch niet naar wens, binnen 14 dagen retourneren mogelijk.

Winzeratlas 2024

In de Winzeratlas 2024 staan ​​ongeveer 200 wijnbouwers en wijnbouwcoöperaties uit Duitsland, Oostenrijk, Zuid-Tirol, Hongarije en de Elzas, die jou als gastheer uitnodigen om 24 uur op hun erf te verblijven. Speciale service: voor het eerst dit jaar hebben wijnboeren die hun wijnen op een bijzonder duurzame en ecologische manier produceren, een biologisch keurmerk gekregen. Gedetailleerde informatie over alle locaties helpt je bij het maken van een keuze voor een overnachtingslocatie.

Je ontvangt bij aanschaf van de Winzeratlas 2024 een raamvignet. Dit vignet is geldig van 31-03-2024 tot 31-03-2025. Met dit vignet kun je overnachten bij 200 wijnboeren in 16 regio's. Ook vind je alle contactgegevens (inclusief GPS-coördinaten) en aanbiedingen (van wijnen, andere specialiteiten en rondleidingen) van de deelnemende wijnboeren. De gids bevat beschrijvingen van de 16 wijnbouwgebieden in Duitsland, Zuid-Tirol, Oostenrijk, Hongarije en de Elzas, inclusief de mooiste excursiebestemmingen en bezienswaardigheden van de betreffende regio's. Een 20-tal wijnboeren worden vermeld met een biologisch zegel, deze zegel laat in één oogopslag zien dat deze boeren de wijnen duurzaam en ecologisch produceren.

Let op: deze uitgave is alleen beschikbaar in de Duitse taal.

95 Items

Datasheet

Landen
Duitsland

Specifieke referenties