Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Voor meer informatie bekijk ons Privacybeleid.

  • -50%

Terug naar de kust

€ 25,00
€ 12,50 50% korting
rating Lees de 10 reviews
Gemiddelde score: 5/5 Aantal reviews: 10

“Maak een strandwandeling bij zonsondergang”

Kustliefhebbers opgelet: tijdens de ‘Terug naar de kust’ rally bevind je je 8 dagen lang aan de Nederlandse kust en het achterland ervan! Onderweg leer je alles over het zeeleven bij verschillende locaties die je iets vertellen over bijvoorbeeld jutten en de strijd met het water. Natuurlijk ontbreekt een heerlijke strandwandeling niet!

LET OP: Alle vermelde waardebonnen/promotiecodes in het rallyboek zijn vervallen en niet meer geldig. Ook het insturen van vragen/opdrachten is niet meer mogelijk.

Aantal
Op voorraad. Op werkdagen vóór 15.00 uur besteld, morgen in huis!

 

Veilige betaalmogelijkheden, o.a. via iDeal, KBC of Bancontact!

 

Gratis verzending bij bestellingen vanaf € 75!

 

Toch niet naar wens, binnen 14 dagen retourneren mogelijk.

“Maak een strandwandeling bij zonsondergang”

Leef als een echte kustbewoner, word strandjutter en leer alles over de eeuwige maar zeer interessante strijd tussen de Nederlanders en het water! Je maakt het mee tijdens de ‘Terug naar de kust’ rally! Naast de heerlijke strandwandelingen die je maakt kom je langs tal van hedendaagse bijzonderheden langs de kust. Van de kustgebieden rijd je naar het achterland, om vanaf daar weer terug naar de kust te gaan. Eén ding is zeker: in deze 7 tot 8 dagen durende rally staat de kust centraal!

Editie: Terug naar de kust
Reisduur (indicatie): 8 dagen

Lengte: +/- 830 kilometer
Regio: Noord, Midden en Zuid Nederland

Land(en): Nederland

LET OP: Alle vermelde waardebonnen/promotiecodes in het rallyboek zijn vervallen en niet meer geldig. Ook het insturen van vragen/opdrachten is niet meer mogelijk.

Wat is de Nationale Camper Rally?

Onderweg kom je verschillende locaties tegen waar je anders waarschijnlijk nooit geweest zou zijn. Natuurlijk krijg je over deze bijzondere locaties interessante informatie en vind je daarnaast vele leuke en uitdagende opdrachten in het rallyboek.

De volledige route van de rally staat omschreven in een handzaam en compact rallyboek. Natuurlijk wordt er per locatie waardevolle informatie gegeven over bijvoorbeeld bezienswaardigheden, historie of andere leuke of interessante weetjes. Ook zul je bij veel locaties in de prachtige omgeving goed kunnen wandelen of fietsen, deze routes of natuurgebieden staan dan uiteraard ook vermeld.

45 Items

Datasheet

Landen
Nederland

Specifieke referenties

Filter beoordelingen
(9)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Herstellen

terug naar de kust
rating 5

Weer een heel leuke ervaring en ondanks de soms grote bekende plaatsen, hebben we er heerlijk gefietst bijvoorbeeld en toch weer streken ontdekt die je niet in de super-toeristische plaatsen verwacht. wij gebruiken de route ook echt als leidraad, vinden we een plaats te druk, dan fietsen we meer in de regio. Ook nooit geweten dat de bloembollenvelden zich zo ver uitstrekten. En door de vragen en opdrachten, toch leuk om aanknopingspunten te hebben en dingen te (her-)ontdekken.

Gids terug naar de kust
rating 5

Wij waren van plan deze rally te rijden. Hadden ons er echt op verheugd bij het zien van het boekje die we besteld hadden. Echter elke dag naar 2 verschillende locaties te rijden , in druk zuid west Nederland is niet te doen. En dan in 7 dagen af te werken is ook niet te doen. Als we 3 weken de tijd hadden gehad hadden we het wel gedaan uiteraard. Het boekje ligt nog ik de camper en als we daar in de buurt zijn pikken we er een item uit! Dus de aanschaf is niet voor niets geweest ;-)

terug naar de kust
rating 5

We hebben de camperrally gekocht omdat het ons een keer leuk leek om nu eens een route van iemand anders te volgen en tips te ontvangen voor overnachtingen. Maar het bleek voor ons niet geschikt te zijn omdat wij het leuker vinden om dichterbij de dorpen/steden te staan en van daaruit van alles te bezoeken/bekijken. De camperplaatsen/campings die aangegeven werden lagen op de route dus de rally was voor ons niet zo geschikt.

Antwoord:

Bedankt voor uw review. De camperplaatsen/campings die we benoemen in het rallyboek zijn enkel 'tips om te overnachten', uiteraard mag hier van afgeweken worden. We hopen dat de route u naar bijzondere locaties heeft geleid en dat u veel (reis)plezier heeft beleefd.

Geweldig
rating 5

Wat hebben wij genoten van deze rally, Stukje Nederland leren kennen

Terug naar de kust
rating 5

Wij zijn nog bezig , gestart in zierikzee maar gestopt in zeeland omdat wegens de drukte met campers geen leuke plek te vinden was reactie alles vol. Wij zijn nu in Friesland en gaan de route in omgekeerde versie opnieuw oppakken

Geweldige rondreis
rating 5

Het was heel erg leuk om op deze manier Nederland te verkennen. Op deze manier stop je op plekken waar je anders voorbij zou rijden. Het weer zat niet helemaal mee, maar dat heb je niet in de hand. 

Terug naar de kust
rating 5

Helaas kan ik nog geen beoordeling geven omdat ik hem nog niet gereden heb, voor mij wordt dat in oktober. Maar het ziet er super uit

Niet gereden
rating 4

Eerlijkheidshalve moet ik zeggen dat we hem niet gereden hebben. Het boekje ziet er gelikt uit, keurig, overzichtelijk en duidelijk. Daar ligt het zeker niet aan. De route viel ons toch wat tegen, voor ons teveel rond de grote steden in het Westland. De voornaamste reden dat we hem niet gereden hebben is echter toch de beperkingen ivm covid-19. Alle musea c.q. bezienswaardigheden gesloten. Van de, in het boek aangegeven tips, gaan we in de toekomst zeker nog gebruik van maken. 

Knap werk
rating 5

Zeer leuk rally boek met leuke opdrachten in verrassend mooie plaatsjes!

Terug naar de kust
rating 5