Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Voor meer informatie bekijk ons Privacybeleid.

  • -50%

Smokkelaars op pad

€ 25,00
€ 12,50 50% korting
rating Lees de 3 reviews
Gemiddelde score: 5/5 Aantal reviews: 3

“Waan je een echte smokkelaar langs de grensgebieden”

De ‘Smokkelaars op pad’ rally is een spannende camperreis waarin je langs de grensgebieden van Nederland, België en Duitsland reist. In zo’n 6 dagen leer je alles over het smokkelverleden in deze streken en krijg je vele smokkelverhalen te horen van het verleden en heden. Pas op voor de grenspolitie, want ze zitten achter je aan!

LET OP: Alle vermelde waardebonnen/promotiecodes in het rallyboek zijn vervallen en niet meer geldig. Ook het insturen van vragen/opdrachten is niet meer mogelijk.

Aantal
Op voorraad. Op werkdagen vóór 15.00 uur besteld, morgen in huis!

 

Veilige betaalmogelijkheden, o.a. via iDeal, KBC of Bancontact!

 

Gratis verzending bij bestellingen vanaf € 75!

 

Toch niet naar wens, binnen 14 dagen retourneren mogelijk.

“Waan je een echte smokkelaar langs de grensgebieden”

Klaar voor een spannende campertocht? Met de rally ‘Smokkelaars op pad’ waan je je een echte smokkelaar, op de vlucht voor de grenspolitie! Zo kom je langs plaatsen waar befaamde smokkelaars woonden, ga je naar een echt smokkelcafé en loop je over vroegere smokkelroutes. Tijdens de ‘Smokkelaars op pad’ rally leer je alles over het smokkelen in het verleden en heden! Je volgt hierbij soms letterlijk het spoor van de smokkelaars. Maar pas op dat je niet gepakt wordt door de grenspolitie!

Editie: Smokkelaars op pad
Reisduur (indicatie): 6 dagen

Lengte: +/- 750 kilometer
Regio: Zuid Nederland en grensgebieden België en Duitsland

Land(en): Nederland, België en Duitsland

LET OP: Alle vermelde waardebonnen/promotiecodes in het rallyboek zijn vervallen en niet meer geldig. Ook het insturen van vragen/opdrachten is niet meer mogelijk.

Wat is de Nationale Camper Rally?

Onderweg kom je verschillende locaties tegen waar je anders waarschijnlijk nooit geweest zou zijn. Natuurlijk krijg je over deze bijzondere locaties interessante informatie en vind je daarnaast vele leuke en uitdagende opdrachten in het rallyboek.

De volledige route van de rally staat omschreven in een handzaam en compact rallyboek. Natuurlijk wordt er per locatie waardevolle informatie gegeven over bijvoorbeeld bezienswaardigheden, historie of andere leuke of interessante weetjes. Ook kun je bij veel locaties in de prachtige omgeving goed wandelen of fietsen, deze routes of natuurgebieden staan dan uiteraard ook vermeld.

958 Items

Datasheet

Landen
België
Duitsland
Nederland

Specifieke referenties

Helaas
rating 5

Door malaise in het zuiden niet kunnen rijden.

Antwoord:

Wat jammer dat jullie de rally (nog) niet hebben kunnen rijden, jullie mogen deze editie ook in de 2e periode alsnog gaan rijden!

gereden
rating 5

Mooie goede route goede uitleg. 

Leerzaam
rating 4

Jammer van de coronamaatregelen daar zijn punten op gebaseerd maar leerzame route gehad. Zit goed in elkaar.