Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Voor meer informatie bekijk ons Privacybeleid.

  • -50%

Smokkelaars op pad

€ 25,00
€ 12,50 50% korting
rating Lees de 3 reviews
Gemiddelde score: 5/5 Aantal reviews: 3

“Waan je een echte smokkelaar langs de grensgebieden”

De ‘Smokkelaars op pad’ rally is een spannende camperreis waarin je langs de grensgebieden van Nederland, België en Duitsland reist. In zo’n 6 dagen leer je alles over het smokkelverleden in deze streken en krijg je vele smokkelverhalen te horen van het verleden en heden. Pas op voor de grenspolitie, want ze zitten achter je aan!

Schrijf je nu in voor de rally "Smokkelaars op pad" en beleef een unieke camperervaring!

Aantal
Op voorraad. Op werkdagen vóór 15.00 uur besteld, morgen in huis!

 

Veilige betaalmogelijkheden, o.a. via iDeal, KBC of Bancontact!

 

Gratis verzending bij bestellingen vanaf € 75!

 

Toch niet naar wens, binnen 14 dagen retourneren mogelijk.

“Waan je een echte smokkelaar langs de grensgebieden”

Klaar voor een spannende campertocht? Met de rally ‘Smokkelaars op pad’ waan je je een echte smokkelaar, op de vlucht voor de grenspolitie! Zo kom je langs plaatsen waar befaamde smokkelaars woonden, ga je naar een echt smokkelcafé en loop je over vroegere smokkelroutes. Tijdens de ‘Smokkelaars op pad’ rally leer je alles over het smokkelen in het verleden en heden! Je volgt hierbij soms letterlijk het spoor van de smokkelaars. Maar pas op dat je niet gepakt wordt door de grenspolitie!

Editie: Smokkelaars op pad
Reisduur (indicatie): 6 dagen

Lengte: +/- 750 kilometer
Periode: Pasen t/m september
Regio: Zuid Nederland en grensgebieden België en Duitsland

Land(en): Nederland, België en Duitsland


Wat is de Nationale Camper Rally?

Je rijdt de rally binnen een door jou gekozen periode samen met andere camperaars, maar volledig individueel, op eigen tempo en op een eigen geschikt moment. Onderweg kom je verschillende locaties tegen waar je anders waarschijnlijk nooit geweest zou zijn. Natuurlijk krijg je over deze bijzondere locaties interessante informatie en vind je daarnaast vele leuke en uitdagende opdrachten in het rallyboek. Wanneer je de antwoorden hiervan instuurt, maak je kans op leuke prijzen!

Wat ontvang ik als ik mijzelf aanmeld?

De volledige route van de rally staat omschreven in een handzaam en compact rallyboek. Natuurlijk wordt er per locatie waardevolle informatie gegeven over bijvoorbeeld bezienswaardigheden, historie of andere leuke of interessante weetjes. Ook zul je bij veel locaties in de prachtige omgeving goed kunnen wandelen of fietsen, deze routes of natuurgebieden staan dan uiteraard ook vermeld.

De organisatie behoudt het recht om deze editie te annuleren indien het minimale aantal deelnemers niet wordt bereikt (Zie specificaties) of de situatie rondom het Coronavirus het niet toelaat. Indien er sprake is van annulering ontvangt u het volledige inschrijfgeld terug.   

968 Items

Datasheet

Landen
België
Duitsland
Nederland

Specifieke referenties

Helaas
rating 5

Door malaise in het zuiden niet kunnen rijden.

Antwoord:

Wat jammer dat jullie de rally (nog) niet hebben kunnen rijden, jullie mogen deze editie ook in de 2e periode alsnog gaan rijden!

gereden
rating 5

Mooie goede route goede uitleg. 

Leerzaam
rating 4

Jammer van de coronamaatregelen daar zijn punten op gebaseerd maar leerzame route gehad. Zit goed in elkaar.