Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Voor meer informatie bekijk ons Privacybeleid.

Reisemobil Bordatlas 2021

€ 29,90
rating Geen beoordeling op dit moment

Duitstalige campergids van Europa

De Reisemobil Bordatlas 2021 is een Duitstalige campergids, deze gids beschrijft meer dan 6800 camperplaatsen. Het boek is in twee delen opgedeeld namelijk Duitsland en Europa! 

Aantal
Niet op voorraad

 

Veilige betaalmogelijkheden, o.a. via iDeal, KBC of Bancontact!

 

Gratis verzending bij bestellingen vanaf € 75!

 

Toch niet naar wens, binnen 14 dagen retourneren mogelijk.

Reisemobil Bordatlas 2021

De Bordatlas 2021 van Reisemobil International bestaat 24 jaar! Deze, bij vele camperaars zeer geliefde, campergids verschijnt in 2 delen Duitsland & Europa en bevat in totaal meer dan 6800 camperplaatsen! Alle camperplaatsen uit deze campergids zijn allen voorzien van GPS-coördinaten en zijn alfabetisch gesorteerd. Naast de vele camperplaatsen bevat de gids ook een extra deel met kortingsvouchers ter waarde van meer dan € 1.000,-. Tevens krijg je 50% korting op de nieuwe Bordatlas WebApp! Ideale campergids voor wanneer je met de camper door Europa wil reizen en flexibel wil zijn waar te overnachten.

De gids is in het Duits, belangrijk voor niet-Duitstalige gebruikers: vertaling van alle pictogrammen en legendabeschrijvingen staan aan de binnenzijde van de achterklep in het Engels, Frans en Italiaans.


Extra productinformatie
• Uitgeverij Dolde Medien
• 24ste editie
• Landen: België, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Groot-Brittannië, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, San Marino, Slovenië, Spanje, Tsjechië, Turkije, Zweden, Zwitserland 
• Taal: Duits

Datasheet

Landen
Europa

Specifieke referenties