Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Voor meer informatie bekijk ons Privacybeleid.

Nortrip 2024

€ 49,00
rating Geen beoordeling op dit moment

Gratis overnachten in Noorwegen bij 154 aangesloten boerenbedrijven!

Ga je de oversteek maken naar Noorwegen? Dan is Nortrip dé ideale reisgenoot. Een lidmaatschap kost slechts € 49,- hiermee kun je een heel jaar gratis overnachten bij alle aangesloten gastgevers van Finnmark in het noorden tot Agder in het zuiden, die een aantal zeer bijzondere ervaringen aanbieden. Bij de Nortrip-hosts kun je heerlijk lokaal eten kopen, zelf landbouw beoefenen of vissen vanaf een vlot in de plaatselijke visvijver. Naast boerderijen zijn er ook zuivelfabrieken, microbrouwerijen en berghutten.

Aantal
Levertijd van dit product 3-5 werkdagen

 

Veilige betaalmogelijkheden, o.a. via iDeal, KBC of Bancontact!

 

Gratis verzending bij bestellingen vanaf € 75!

 

Toch niet naar wens, binnen 14 dagen retourneren mogelijk.

Een jaar lang gratis overnachten met je camper in Noorwegen.

Nortrip geeft je toegang tot ruim 154 aangesloten en zéér gastvrije camperlocaties door heel Noorwegen!

De combinatie van een gids en vignet is een bekende formule (lidmaatschap). Met het Nortrip lidmaatschap kun je vanaf nu, voor slechts 49 euro, op 154 locaties terecht om er met je camper te overnachten. De gids is uitgebracht in 3 talen (Noors, Engels en Duits). 

Naast de gratis overnachtingen krijg je, als daar behoefte voor is, ook informatie over alles wat je in de omgeving moet zien op het gebied van natuur & cultuur, en dat bovendien vanuit de gastheren zelf. Zoals eerder benoemd biedt Nortrip in totaal 154 plaatsen voor de camperaar, beschikbaar tussen Finnmark in het noorden tot Agder in het zuiden.

Een lidmaatschap van Nortrip bedraagt € 49 en is geldig van maart 2024 t/m 14 maart 2025 en wordt niet automatisch verlengd.

Datasheet

Landen
Noorwegen

Specifieke referenties