Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Voor meer informatie bekijk ons Privacybeleid.

Verlenging France Passion 2022

€ 27,00
rating Op dit moment zijn er nog geen reviews
Gemiddelde beoordeling 0/10 - Aantal reviews 0

Verleng nu je lidmaatschap! France Passion 2022

Speciaal voor bestaande leden van France Passion bieden wij tegen een gereduceerd tarief een verlenging aan.

Een lidmaatschapsverlenging kost slechts € 27 incl. verzendkosten! Het lidmaatschap is geldig van 1 maart 2022 t/m 9 april 2023. Om hiervan gebruik te maken dient u een geldig lidmaatschapsnummer in te voeren.  

Nog niet eerder gebruik gemaakt van deze formule? Het is uiteraard ook mogelijk om zonder lidmaatschapsnummer France Passion 2022 te bestellen. Klik hier voor meer informatie.

Lidmaatschapsnummer

Vul hier jouw France Passion lidmaatschapsnummer in, het lidmaatschapsnummer vind je op de genodigdenkaart. Wanneer je een ongeldig lidmaatschapsnummer invoert kun je helaas geen gebruik maken van deze speciale verleng-actie en zijn wij genoodzaakt de bestelling ongedaan te maken. Het bedrag wordt dan teruggestort minus eventueel gemaakte kosten.
  • Max. 250 karakters
Aantal
Leverbaar vanaf begin maart 2022

 

Veilige betaalmogelijkheden, o.a. via iDeal of Mister Cash!

 

Op werkdagen vóór 15.00 uur besteld, morgen in huis!

 

Toch niet naar wens, binnen 14 dagen retourneren mogelijk!

FRANCE PASSION 2022 - VERLENGING LIDMAATSCHAP

Speciaal voor de leden van France Passion bieden wij een verlenging aan. Een verlenging van het lidmaatschap kost slechts € 27 en loopt vanaf 1 maart 2022 tot en met 9 april 2023 (Pasen 2023). Wilt u gebruik maken van deze verlenging bestel dan voor 20 februari 2022 en ontvang uw lidmaatschap als allereerste. Omstreeks maart 2022 kunt u uw vernieuwde inschrijving tegemoet zien.

Heeft u nog niet eerder gebruik gemaakt van France Passion? Geen probleem uiteraard, een lidmaatschap ontvangt u dan tegen het reguliere tarief van €30,-. U bent dan automatisch 1 jaar lid van France Passion. Wilt u een jaartje geen gebruik maken van de Formule France Passion, bewaar dan wel uw lidmaatschapspasje. Het nummer blijft in de administratie bewaard, zodat u toch jaarlijks een bericht ontvangt voor vernieuwing van het lidmaatschap van France Passion.

Gratis overnachten met de camper bij 2.100 Franse aangesloten (wijn)boeren

France Passion, is een gastvrije uitnodiging om het gehele jaar met je camper te overnachten op privé-terreinen van Franse wijnboeren en andere landbouwers. Aangesloten bij deze unieke formule zijn meer dan 2.100 boerenbedrijven. Met recht kan worden gezegd dat een lidmaatschap van France Passion een unieke toevoeging is aan je camperreis door Frankrijk, al duizenden tevreden camperaars gingen je voor! Deze boerenbedrijven liggen verspreid over het gehele land. Op vertoon van een geldig lidmaatschapspasje en jaarvignet kun je gratis overnachten bij al deze aangesloten (boeren)bedrijven.

''France Passion biedt je de meest unieke manier om met de camper door Frankrijk te reizen!''

De gehele formule van France Passion is vrijblijvend, er gelden geen verplichtingen tot aankoop van producten maar een vriendelijke begroeting of een ‘dank je wel’ wordt natuurlijk zéér gewaardeerd. Vergeet tijdens je bezoek ook niet dat je bent uitgenodigd op hun privé-terrein en je géén betalende klant bent. Toegestaan worden alleen zelfvoorzienende campers, de terreinen zijn geen campings en bieden niet of nauwelijks faciliteiten zoals water, stroom en sanitair. Bij de beschrijvingen van de betreffende boeren wordt duidelijk aangegeven welke voorzieningen men eventueel wel heeft. 

Een lidmaatschap van France Passion kost € 30 en loopt van 1 maart 2022 t/m 9 april 2023 en is in Nederland enkel te bestellen bij Camperreiswinkel.nl. Het lidmaatschap wordt na afloop niet automatisch verlengd!

Een lidmaatschap France Passion bevat: 
- één lidmaatschapspasje op naam; 
- één raamvignet; 
- gids met alle adressen. 

LET OP: meertalige gids (Engels, Duits en Frans)

Bij gebruik van een foutief lidmaatschapsnummer zijn wij genoodzaakt het volledige bedrag minus de gemaakte kosten aan u te crediteren.
627 Items

Datasheet

Landen
Frankrijk

Specifieke referenties

Andere klanten kochten dit product in combinatie met