Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Voor meer informatie bekijk ons Privacybeleid.

Verlenging France Passion 2020
  • Verlenging France Passion 2020

Verlenging France Passion 2020

€ 27,00
rating Op dit moment zijn er nog geen reviews
Gemiddelde beoordeling 0/10 - Aantal reviews 0

Verlenging France Passion 2020, 
vanaf 12 december 2019 t/m 18 februari 2020

Speciaal voor bestaande leden van France Passion bieden wij tegen een gereduceerd tarief een verlenging aan.

Een lidmaatschapsverlenging kost nu slechts € 27 incl. verzendkosten! Het lidmaatschap is geldig van 1 maart 2020 t/m 4 april 2021. Om hiervan gebruik te maken dient u een geldig lidmaatschapsnummer in te voeren.  

Nog niet eerder gebruik gemaakt van deze formule? Het is uiteraard ook mogelijk om zonder lidmaatschapsnummer France Passion 2020 te bestellen. Klik hier voor meer informatie.

Lidmaatschapsnummer

Vul hier jouw France Passion lidmaatschapsnummer in, het lidmaatschapsnummer vind je op de genodigdenkaart. Wanneer je een ongeldig lidmaatschapsnummer invoert kun je helaas geen gebruik maken van deze speciale verleng-actie en zijn wij genoodzaakt de bestelling ongedaan te maken. Het bedrag wordt dan teruggestort minus eventueel gemaakte kosten.
  • Max. 250 karakters
Aantal
Leverbaar vanaf medio maart 2020

  • Veilige betaalmogelijkheden, o.a. via iDeal of Mister Cash! Veilige betaalmogelijkheden, o.a. via iDeal of Mister Cash!
  • Op werkdagen vóór 15.00 uur besteld, morgen in huis! Op werkdagen vóór 15.00 uur besteld, morgen in huis!
  • Toch niet naar wens, binnen 14 dagen retourneren mogelijk! Toch niet naar wens, binnen 14 dagen retourneren mogelijk!

FRANCE PASSION 2020 - VERLENGING LIDMAATSCHAP

Heb je nog niet eerder gebruik gemaakt van de formule van France Passion? Het is uiteraard ook mogelijk om de France Passion zonder verlenging aan te schaffen. Klik hier voor meer informatie!

Speciaal voor de leden van France Passion bieden wij een verlenging aan. Een verlenging van het lidmaatschap kost nu slechts € 27 en loopt vanaf 1 maart 2020 tot en met 4 april 2021 (Pasen 2021). Wilt u gebruik maken van deze verlenging bestel dan voor 19 februari 2020 en ontvang uw lidmaatschap als allereerste. Omstreeks maart 2020 kunt u uw vernieuwde inschrijving tegemoet zien.

Heeft u nog niet eerder gebruik gemaakt van France Passion? Geen probleem uiteraard, een lidmaatschap ontvangt u dan tegen het reguliere tarief van €30,-. U bent dan automatisch 1 jaar lid van France Passion. Wilt u een jaartje geen gebruik maken van de Formule France Passion, bewaar dan wel uw lidmaatschapspasje. Het nummer blijft in de administratie bewaard, zodat u toch jaarlijks een bericht ontvangt voor vernieuwing van het lidmaatschap van France Passion.


Gratis overnachten met de camper bij 2.000 Franse aangesloten (wijn)boeren

France Passion, is een gastvrije uitnodiging om het gehele jaar met je camper te overnachten op privé-terreinen van Franse wijnboeren en andere landbouwers. Aangesloten bij deze unieke formule zijn meer dan 2.000 boerenbedrijven. Met recht kan gezegd worden dat een lidmaatschap van France Passion een unieke toevoeging is aan je camperreis door Frankrijk, al duizenden tevreden camperaars gingen je voor! Deze boerenbedrijven liggen verspreid over het gehele land. Op vertoon van een geldig lidmaatschapspasje en jaarvignet kun je gratis overnachten bij al deze aangesloten (boeren)bedrijven.

''France Passion biedt je de meest unieke manier om met de camper door Frankrijk te reizen!''

De gehele formule van France Passion is vrijblijvend, er gelden geen verplichtingen tot aankoop van producten maar een vriendelijke begroeting of een ‘dank je wel’ wordt natuurlijk zéér gewaardeerd. Vergeet tijdens je bezoek ook niet dat je bent uitgenodigd op hun privé-terrein en je géén betalende klant bent. Toegestaan worden alleen zelfvoorzienende campers, de terreinen zijn geen campings en bieden niet of nauwelijks faciliteiten zoals water, stroom en sanitair. Bij de beschrijvingen van de betreffende boeren wordt duidelijk aangegeven welke voorzieningen men eventueel wel heeft. 

Een lidmaatschap van France Passion kost € 30 en loopt van 1 maart 2020 t/m 4 april 2021 en is in Nederland enkel te bestellen bij Camperreiswinkel.nl. Het lidmaatschap wordt na afloop niet automatisch verlengd!

Een lidmaatschap France Passion bevat: 
- één lidmaatschapspasje op naam; 
- één raamvignet; 
- gids met alle adressen. 
- meertalige gids (Engels, Duits en Frans)
- een hele unieke camper-belevenis waar u het gehele jaar gebruik van kan maken

Leverbaar vanaf medio maart 2020!

Wist je dat er ook soortgelijke formules zijn voor andere landen/gebieden? Camperreiswinkel.nl biedt naast France Passion momenteel de volgende lidmaatschappen aan:

España Discovery - Gratis overnachten bij ruim 200 verschillende bodega's & wijngaarden in Spanje
Brit Stops - Te gast bij ruim 900 verschillende pubs & andere (agrarische) bedrijven door heel Groot-Brittannië! 

 Bij gebruik van een foutief lidmaatschapsnummer zijn wij genoodzaakt het volledige bedrag minus de gemaakte kosten aan u te crediteren.

821 Items

Datasheet

Landen
Frankrijk

Andere klanten kochten dit product in combinatie met