Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft.  Voor meer info  Privacy Policy

France Passion 2019
  • France Passion 2019

Verlenging France Passion 2019

€ 27,00
rating Op dit moment zijn er nog geen reviews
Gemiddelde beoordeling 0/10 - Aantal reviews 0

Verlenging France Passion 2019,
vanaf 11 december 2018 tot 18 februari 2019

Speciaal voor bestaande leden van France Passion bieden wij tegen een gereduceerd tarief een verlenging aan.

Een lidmaatschapverlenging kost nu slechts € 27 incl. verzendkosten! Het lidmaatschap is geldig van 1 maart 2019 t/m 21 april 2020. Om hiervan gebruik te maken dient u een geldig lidmaatschapsnummer in te voeren.  

Nog niet eerder gebruik gemaakt van deze formule? Het is uiteraard ook mogelijk om zonder lidmaatschapsnummer France Passion 2019 te bestellen. Klik hier voor meer informatie

Lidmaatschapsnummer

Vul hier jouw France Passion lidmaatschapsnummer in. Wanneer je een ongeldig lidmaatschapsnummer invoert kun je helaas geen gebruik maken van deze speciale verleng-actie en zijn wij genoodzaakt de bestelling ongedaan te maken. Het bedrag wordt dan teruggestort minus eventueel gemaakte kosten.
  • Max. 250 karakters
Aantal
Verwachte leverdatum medio maart 2019

  • Veilige betaalmogelijkheden, o.a. via iDeal of Mister Cash! Veilige betaalmogelijkheden, o.a. via iDeal of Mister Cash!
  • Op werkdagen vóór 15.00 uur besteld, morgen in huis! Op werkdagen vóór 15.00 uur besteld, morgen in huis!
  • Toch niet naar wens, binnen 14 dagen retourneren mogelijk! Toch niet naar wens, binnen 14 dagen retourneren mogelijk!

FRANCE PASSION 2019 - VERLENGING LIDMAATSCHAP

Heb je nog niet eerder gebruik gemaakt van de formule van France Passion? Het is uiteraard ook mogelijk om de France Passion zonder verlenging aan te schaffen. Klik hier voor meer informatie.

Speciaal voor de leden van France Passion bieden wij een verlenging aan. Een verlenging van het lidmaatschap kost nu slechts € 27 en loopt vanaf 1 maart 2019 tot en met 21 april 2020 (Pasen 2020). Wilt u gebruik maken van deze verlenging bestel dan voor 18 februari 2019 en ontvang uw lidmaatschap als allereerste. Omstreeks maart 2019 kunt u uw vernieuwde inschrijving tegemoet zien.

Heeft u nog niet eerder gebruik gemaakt van France Passion? Geen probleem uiteraard, een lidmaatschap ontvangt u dan tegen het reguliere tarief van €30,-. U bent dan automatisch 1 jaar lid van France Passion. Wilt u een jaartje geen gebruik maken van de Formule France Passion, bewaar dan wel uw lidmaatschapspasje. Het nummer blijft in de administratie bewaard, zodat u toch jaarlijks een bericht ontvangt voor vernieuwing van het lidmaatschap van France Passion.


Gratis overnachten met de camper bij 2.000 Franse aangesloten (wijn)boeren

France Passion, is een gastvrije uitnodiging om het gehele jaar met je camper te overnachten op privé-terreinen van Franse wijnboeren en andere landbouwers. Aangesloten bij deze unieke formule zijn meer dan 2.000 boerenbedrijven. Met recht kan gezegd worden dat een lidmaatschap van France Passion een unieke toevoeging is aan je camperreis door Frankrijk, al duizenden tevreden camperaars gingen je voor! Deze boerenbedrijven liggen verspreid over het gehele land. Op vertoon van een geldig lidmaatschapspasje en jaarvignet kun je gratis overnachten bij al deze aangesloten (boeren)bedrijven.

''France Passion biedt je de meest unieke manier om met de camper door Frankrijk te reizen!''

De gehele formule van France Passion is vrijblijvend, er gelden geen verplichtingen tot aankoop van producten maar een vriendelijke begroeting of een ‘dank je wel’ wordt natuurlijk zéér gewaardeerd. Vergeet tijdens je bezoek ook niet dat je bent uitgenodigd op hun privé-terrein en je géén betalende klant bent. Toegestaan worden alleen zelfvoorzienende campers, de terreinen zijn geen campings en bieden niet of nauwelijks faciliteiten zoals water, stroom en sanitair. Bij de beschrijvingen van de betreffende boeren wordt duidelijk aangegeven welke voorzieningen men evt. wel heeft. 

Een lidmaatschap van France Passion kost € 30 en loopt van 1 maart 2019 tot 21 april 2020 en is in Nederland enkel te bestellen bij Camperreiswinkel.nl. Het lidmaatschap wordt na afloop niet automatisch verlengd!

Een lidmaatschap France Passion bevat: 
- één lidmaatschapspasje op naam; 
- één raamvignet; 
- gids met alle adressen. 
- meertalige gids (Engels, Duits en Frans)
- een hele unieke camper-belevenis waar u het gehele jaar gebruik van kan maken


Wist je dat er ook soortgelijke formules zijn voor andere landen/gebieden? Camperreiswinkel.nl biedt naast France Passion de volgende lidmaatschappen aan:

España Discovery - Gratis overnachten bij ruim 200 verschillende Spaanse bodega's & wijngaarden

Brit Stops - Te gast bij ruim 800 verschillende pubs & andere (agrarische) bedrijven!

Wil je een jaar geen gebruik maken van France Passion, bewaar dan wel het lidmaatschapsnummer goed. Dit nummer blijft namelijk wel in de administratie bewaard, zodat je later toch nog het vrijblijvende bericht ontvangt voor vernieuwing. 

Leverbaar vanaf maart 2019!

887 Items

Andere klanten kochten dit product in combinatie met