Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Voor meer informatie bekijk ons Privacybeleid.

Veelzijdig Ierland

€ 7,95
rating Op dit moment zijn er nog geen reviews
Gemiddelde beoordeling 0/10 - Aantal reviews 0

Laat je verrassen door de schoonheid van het Ierse land!

Met deze digitale Roadtrip heb jij de ideale roadtrip in handen die jou langs alle mooiste plekjes in Ierland brengt en jou hierbij de beste camperplaatsen laat zien. Deze digitale roadtrip is verdeeld in 3 hoogtepunten en brengt je langs cultuur en natuur in zowel de west- als oostkust.

Aantal

 

 

 

Camperroute door het veelzijdige Ierland

De Camperstop Roadtrip “Laat je verrassen door de schoonheid van het Ierse land” is dé handleiding voor jouw camperreis door Ierland. De handleiding is online te lezen op zowel tablet, telefoon als computer. Met deze handige route kom je langs de mooiste bekende én onbekende plekjes aan zowel de west- als oostkust. Geniet van de ruwe Wicklow Mountains of kies een wandelroute bij Glendalough op jouw niveau. Laat je verbazen over de steile rotsen van de Cliffs of Moher, vervolg daarna jouw reis langs de Wild Atlantic Way en eindig in het historische Waterford City. De route is in totaal 1.250km lang.

Elke route biedt u:

- Tips en weetjes over locaties die je onderweg tegenkomt.
- Een overzicht van camperplaatsen achterin die je onderweg bent tegenkomen.
- GPS coördinaten en informatie van lokale toeristen bureaus.
- Handige informatie alvorens jouw reis.
- Unieke informatie, geschreven op basis van echte ervaringen.

De Camperstop Roadtrip biedt je een unieke camperroute aan die makkelijk online te lezen is en jou unieke informatie geeft voor een geweldige vakantie door Ierland.

Let op: dit betreft een digitaal product!!

499 Items

Datasheet

Landen
Ierland

Andere klanten kochten dit product in combinatie met