Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Voor meer informatie bekijk ons Privacybeleid.

Van dam tot dam

€ 25,00
rating Bekijk alle 5 reviews
Gemiddelde beoordeling 10/10 - Aantal reviews 5

“Een oerhollandse reis”

Reis langs de ‘dammen’ van Nederland: alle locaties van de ‘Van Dam tot Dam’ rally hebben iets te maken met het woord ‘dam’! In 7 dagen leer je alles over deze locaties en hun band met de ‘dam’. Onderweg kom je volop bekende en onbekende bezienswaardigheden tegen en maak je op zijn tijd ook een fijne wandeling of fietstocht.

Inschrijfperiode verlopen!!

De inschrijfperiode voor de rally "Van Dam tot Dam" is verlopen! Klik hier en ontvang als eerst bericht over nieuwe edities van de Nationale Camper Rally 2022!

Aantal
Niet op voorraad

 

Veilige betaalmogelijkheden, o.a. via iDeal of Mister Cash!

 

Op werkdagen vóór 15.00 uur besteld, morgen in huis!

 

Toch niet naar wens, binnen 14 dagen retourneren mogelijk!

“Een oerhollandse reis”

Doorkruis in ongeveer 7 dagen heel Nederland tijdens de ‘Van Dam tot Dam’ rally! Onderweg kom je tal van bekende én onbekende bezienswaardigheden tegen waardoor je alles over de stad, het dorp & lokale leven leert kennen! Natuurlijk kun je onderweg ook heerlijk de natuur in voor vele wandelingen of fietstochten. De locaties die je onderweg bezoekt hebben één ding gemeen, ze hebben iets te maken met het woord ‘Dam’. Een rally met volop bijzondere waterlandschappen & verrassingen!

Editie: Van dam tot dam
Reisduur (indicatie): 7 dagen

Lengte: +/- 830 kilometer
Regio: Noord en midden Nederland
Land(en): Nederland

Wat is de Nationale Camper Rally?

Je rijdt de rally binnen een door jou gekozen periode samen met andere camperaars, maar volledig individueel, op eigen tempo en op een eigen geschikt moment. Onderweg kom je verschillende locaties tegen waar je anders waarschijnlijk nooit geweest zou zijn. Natuurlijk krijg je over deze bijzondere locaties interessante informatie en vind je daarnaast vele leuke en uitdagende opdrachten in het rallyboek. Wanneer je de antwoorden hiervan instuurt, maak je kans op leuke prijzen!

Wat ontvang ik als ik mijzelf aanmeld?

De volledige route van de rally staat omschreven in een handzaam en compact rallyboek. Natuurlijk wordt er per locatie waardevolle informatie gegeven over bijvoorbeeld bezienswaardigheden, historie of andere leuke of interessante weetjes. Ook zul je bij veel locaties in de prachtige omgeving goed kunnen wandelen of fietsen, deze routes of natuurgebieden staan dan uiteraard ook vermeld.

De organisatie behoudt het recht om deze editie te annuleren indien het minimale aantal deelnemers niet wordt bereikt (Zie specificaties) of de situatie rondom het Coronavirus het niet toelaat . De organisatie houdt de ontwikkelingen rondom het Coronavirus nauwlettend in de gaten en wordt hierin geadviseerd door het RIVM. Indien er sprake is van annulering ontvangt u het volledige inschrijfgeld terug.   

Datasheet

Landen
Nederland

Specifieke referenties

Klik hier om een review te schrijven

Van Dam tot Dam
rating
01-08-2021
Joke

Leuke route en veel info! 

Dam tot dam
rating
18-06-2021
Anna-Marie Menting
Leuke route
Van Dam tot Dam
rating
29-05-2021
jan Renes

Ziet er heel goed uit.

10!
rating
12-05-2021
Hmvdvegt
Van dam tot dam
rating
06-05-2021
Margriet