Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Voor meer informatie bekijk ons Privacybeleid.

TomTom Zwitserland Oostenrijk 2018

€ 3,25
rating Op dit moment zijn er nog geen reviews
Gemiddelde beoordeling 0/10 - Aantal reviews 0

Dataset 2018 voor TomTom

Datasets met POI's (Points of Interest) van de camperstops in Zwitserland en Oostenrijk uit de Facile-en-Route Campergids 2018.

Aantal

 

 

 

Dataset Zwitserland en Oostenrijk

De datasets van Facile Media bevatten de POI's (Points of Interest, Nuttige plaatsen) die in de Facile-en-Route Campergids 2018 beschreven worden. Door de datasets in het navigatiesysteem te laden beschikt u direct over alle beschreven plaatsen uit de gids 2018 met vermelding van het corresponderende paginanummer. De datasets zijn geschikt voor installatie op een TomTom navigatiesysteem.

De beschikbare datasets zijn:

Land  aantal coördinaten 
Albanië/Griekenland/Montenegro* 198
Benelux 671
Bosnië-Herzegovina/Kroatië/Slovenië* 384
Duitsland 2648
Frankrijk 2882
Groot-Brittannië/Ierland 190
Italië 1183
Scandinavië 818
Spanje/Portugal 819
Tsjechië/Hongarije/Polen/Roemenië/Slowakije* 138
Zwitserland/Oostenrijk 296


Let op! ook te gebruiken voor TomTom software op iPad of iPhone. Gebruik hiervoor DiskAid (transfer software) om de dataset in de TomTom app te installeren. Dit kan door het bestand te plaatsen in de map POI.

*Let op: Voor deze landen hebben niet alle fabrikanten van navigatiesystemen gedetailleerde routekaarten beschikbaar. Deze punten kunt u dan wel gebruiken ter oriëntatie en om te navigeren.Voor het downloaden van de datasets dient u zichzelf op de hoogte te stellen van de GPS-gebruikersvoorwaarden.

498 Items