Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Voor meer informatie bekijk ons Privacybeleid.

TomTom Duitsland 2019

€ 3,25
rating Op dit moment zijn er nog geen reviews
Gemiddelde beoordeling 0/10 - Aantal reviews 0

Dataset 2019 voor TomTom

Datasets met POI's (Points of Interest) van de camperstops in Duitsland uit de Facile-en-Route Campergids 2019.

Aantal

 

 

 

Dataset Duitsland

De datasets van Facile Media bevatten de POI's (Points of Interest, Nuttige plaatsen) die in de Facile-en-Route Campergids 2019 beschreven worden. Door de datasets in het navigatiesysteem te laden beschikt u direct over alle beschreven plaatsen uit de gids 2019 met vermelding van het corresponderende paginanummer. De datasets zijn geschikt voor installatie op een TomTom navigatiesysteem.

De beschikbare datasets zijn:

Land  aantal coördinaten 
Albanië/Griekenland/Montenegro* 199
Benelux 707
Bosnië-Herzegovina/Kroatië/Slovenië* 409
Duitsland 2727
Frankrijk 3009
Groot-Brittannië/Ierland 206
Italië 1212
Scandinavië 839
Spanje/Portugal 881
Tsjechië/Hongarije/Polen/Roemenië/Slowakije* 153
Zwitserland/Oostenrijk 292

Let op! ook te gebruiken voor TomTom software op iPad of iPhone. Gebruik hiervoor DiskAid (transfer software) om de dataset in de TomTom app te installeren. Dit kan door het bestand te plaatsen in de map POI.

*Let op: Voor deze landen hebben niet alle fabrikanten van navigatiesystemen gedetailleerde routekaarten beschikbaar. Deze punten kunt u dan wel gebruiken ter oriëntatie en om te navigeren.Voor het downloaden van de datasets dient u zichzelf op de hoogte te stellen van de GPS-gebruikersvoorwaarden.

479 Items