Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Voor meer informatie bekijk ons Privacybeleid.

Terug naar de kust

€ 25,00
rating Bekijk alle 2 reviews
Gemiddelde beoordeling 10/10 - Aantal reviews 2

“Maak een strandwandeling bij zonsondergang”

Kustliefhebbers opgelet: tijdens de ‘Terug naar de kust’ rally bevind je je 8 dagen lang aan de Nederlandse kust en het achterland ervan! Onderweg leer je alles over het zeeleven bij verschillende locaties die je iets vertellen over bijvoorbeeld jutten en de strijd met het water. Natuurlijk ontbreekt een heerlijke strandwandeling niet!

LET OP: kies eerst je periode en schrijf je in!

Kies hier je periode
Aantal
Deze rally gaat definitief door! Schrijf je nu in!

 

 

 

“Maak een strandwandeling bij zonsondergang”

Leef als een echte kustbewoner, word strandjutter en leer alles over de eeuwige maar zeer interessante strijd tussen de Nederlanders en het water! Je maakt het mee tijdens de ‘Terug naar de kust’ rally! Naast de heerlijke strandwandelingen die je maakt kom je langs tal van hedendaagse bijzonderheden langs de kust. Van de kustgebieden rijd je naar het achterland, om vanaf daar weer terug naar de kust te gaan. Eén ding is zeker: in deze 7 tot 8 dagen durende rally staat de kust centraal!

Editie: Terug naar de kust
Reisduur (indicatie): 8 dagen

Periode: april-juni of juli-september
Lengte: +/- 830 kilometer
Regio: Noord, Midden en Zuid Nederland

Land(en): Nederland
Minimaal aantal equipes per periode: 150 equipes

Wat is de Nationale Camper Rally?

Je rijdt de rally binnen een door jou gekozen periode samen met andere camperaars, maar volledig individueel, op eigen tempo en op een eigen geschikt moment. Onderweg kom je verschillende locaties tegen waar je anders waarschijnlijk nooit geweest zou zijn. Natuurlijk krijg je over deze bijzondere locaties interessante informatie en vind je daarnaast vele leuke en uitdagende opdrachten in het rallyboek. Wanneer je de antwoorden hiervan instuurt, maak je kans op leuke prijzen!

Wat ontvang ik als ik mijzelf aanmeld?

De volledige route van de rally staat omschreven in een handzaam en compact rallyboek. Natuurlijk wordt er per locatie waardevolle informatie gegeven over bijvoorbeeld bezienswaardigheden, historie of andere leuke of interessante weetjes. Ook zul je bij veel locaties in de prachtige omgeving goed kunnen wandelen of fietsen, deze routes of natuurgebieden staan dan uiteraard ook vermeld.

De organisatie behoudt het recht om deze editie te annuleren indien het minimale aantal deelnemers niet wordt bereikt (Zie specificaties) of de situatie rondom het Coronavirus het niet toelaat . De organisatie houdt de ontwikkelingen rondom het Coronavirus nauwlettend in de gaten en wordt hierin geadviseerd door het RIVM. Indien er sprake is van annulering ontvangt u het volledige inschrijfgeld terug.   

157 Items

Datasheet

Landen
Nederland

Klik hier om een review te schrijven

Knap werk
rating
11-05-2021
Wout Quispel

Zeer leuk rally boek met leuke opdrachten in verrassend mooie plaatsjes!

Terug naar de kust
rating
06-05-2021
Margriet