Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Voor meer informatie bekijk ons Privacybeleid.

Smokkelaars op pad

€ 25,00
rating Bekijk review
Gemiddelde beoordeling 8/10 - Aantal reviews 1

“Waan je een echte smokkelaar langs de grensgebieden”

De ‘Smokkelaars op pad’ rally is een spannende camperreis waarin je langs de grensgebieden van Nederland, België en Duitsland reist. In zo’n 6 dagen leer je alles over het smokkelverleden in deze streken en krijg je vele smokkelverhalen te horen van het verleden en heden. Pas op voor de grenspolitie, want ze zitten achter je aan!

LET OP: kies eerst je periode en schrijf je in!

Kies hier je periode
Aantal
Deze rally gaat definitief door! Schrijf je nu in!

 

 

 

“Waan je een echte smokkelaar langs de grensgebieden”

Klaar voor een spannende campertocht? Met de rally ‘Smokkelaars op pad’ waan je je een echte smokkelaar, op de vlucht voor de grenspolitie! Zo kom je langs plaatsen waar befaamde smokkelaars woonden, ga je naar een echt smokkelcafé en loop je over vroegere smokkelroutes. Tijdens de ‘Smokkelaars op pad’ rally leer je alles over het smokkelen in het verleden en heden! Je volgt hierbij soms letterlijk het spoor van de smokkelaars. Maar pas op dat je niet gepakt wordt door de grenspolitie!

Editie: Smokkelaars op pad
Reisduur (indicatie): 6 dagen

Periode: mei-juli of augustus-oktober
Lengte: +/- 750 kilometer
Regio: Zuid Nederland en grensgebieden België en Duitsland

Land(en): Nederland, België en Duitsland

Minimaal aantal equipes per periode: 150 equipes

Wat is de Nationale Camper Rally?

Je rijdt de rally binnen een door jou gekozen periode samen met andere camperaars, maar volledig individueel, op eigen tempo en op een eigen geschikt moment. Onderweg kom je verschillende locaties tegen waar je anders waarschijnlijk nooit geweest zou zijn. Natuurlijk krijg je over deze bijzondere locaties interessante informatie en vind je daarnaast vele leuke en uitdagende opdrachten in het rallyboek. Wanneer je de antwoorden hiervan instuurt, maak je kans op leuke prijzen!

Wat ontvang ik als ik mijzelf aanmeld?

De volledige route van de rally staat omschreven in een handzaam en compact rallyboek. Natuurlijk wordt er per locatie waardevolle informatie gegeven over bijvoorbeeld bezienswaardigheden, historie of andere leuke of interessante weetjes. Ook zul je bij veel locaties in de prachtige omgeving goed kunnen wandelen of fietsen, deze routes of natuurgebieden staan dan uiteraard ook vermeld.

De organisatie behoudt het recht om deze editie te annuleren indien het minimale aantal deelnemers niet wordt bereikt (Zie specificaties) of de situatie rondom het Coronavirus het niet toelaat . De organisatie houdt de ontwikkelingen rondom het Coronavirus nauwlettend in de gaten en wordt hierin geadviseerd door het RIVM. Indien er sprake is van annulering ontvangt u het volledige inschrijfgeld terug.   

213 Items

Datasheet

Landen
België
Duitsland
Nederland

Klik hier om een review te schrijven

Leerzaam
rating
28-05-2021
Peter

Jammer van de coronamaatregelen daar zijn punten op gebaseerd maar leerzame route gehad. Zit goed in elkaar.