Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Voor meer informatie bekijk ons Privacybeleid.

Smokkelaars op pad

€ 25,00
rating Bekijk alle 10 reviews
Gemiddelde beoordeling 10/10 - Aantal reviews 10

Deze nieuwe rally voert je door Zuid-Nederland, maar ook de grensgebieden met België en Duitsland komen voorbij. Dit is geen toeval: deze nieuwe rally heeft als thema smokkelen. Je duikt in de huid van echte smokkelaars uit het verleden en het heden. Hierbij krijg je opdrachten voorgeschoteld en via smokkelwegen vervoer je je smokkelwaar langs diverse plaatsen in de grensgebieden. Maar pas op, laat je niet betrappen door de grenspolitie!

Tussen 23 augustus 2020 en 18 oktober 2020 kun je de 750 kilometer lange rally rijden. De duur van de rally kun je zelf bepalen, maar houd er rekening mee dat je minimaal 6 dagen op pad bent. De rally bevat duidelijke beschrijvingen en coördinaten om optimaal te genieten van je smokkelroute. Ook bevat het rallyboek veel extra informatie over de plaatsen.

Aantal
Schrijf je snel in! Rallyboek leverbaar vanaf medio augustus 2020

 

 

 

Wij begrijpen dat we nog steeds in een tijd leven waarin het vooruit plannen lastig en onzeker kan zijn. Inmiddels hebben we de rally 'Smokkelaars op pad' verlengd met drie weken. De einddatum staat hiermee op zondag 18 oktober 2020. Mocht de situatie dusdanig veranderen dat het deelnemen aan de rally’s niet mogelijk is i.v.m. wijzigende maatregelen dan garandeert Camperstop de rally’s op een later en geschikter moment alsnog te organiseren. Camperstop laat zich hierin adviseren door de overheid.

Wat houdt de "Nationale Camper Rally 2020 - "Smokkelaars op pad" precies in?

Wie zich inschrijft voor de rally Smokkelaars op pad krijgt een rallyboek toegestuurd. Hierin zijn verschillende opdrachten, spellen en puzzels voor onderweg te vinden. Je duikt hierbij in de huid van de echte smokkelaars uit het verleden en het heden! Natuurlijk staan in het rallyboek ook leukste weetjes over de 21 plaatsen die je onderweg bezoekt. Al deze locaties hebben wat te maken met het thema 'smokkelen'

De rally is grotendeels uitgezet in Zuid-Nederland, maar zoals een echte smokkelaar zullen ook de grensgebieden met België en Duitsland worden aangedaan. Blijf hierbij opletten voor de grenspolitie, laat je dus niet betrappen!! Onderweg overnacht je bij campings en camperplaatsen volledig naar eigen keuze, bekijk de mogelijkheden met de bijgevoegde lijst met overnachtingslocaties achterin je rallyboek.

Let op;
deze rally wordt ondersteund met telefoon- audio- & videofragmenten, een smartphone is hiervoor nodig. Daarnaast bevat de rally activiteiten waarvoor een fiets en stevige (wandel)schoenen vereist zijn. Wij raden dus aan deze mee te nemen.

Hoe lang duurt de rally en wanneer kan de route worden gereden?

De rally duurt minimaal 6 dagen, maar natuurlijk mag je net zolang de tijd nemen als je zelf wilt! Je rijdt deze rally namelijk individueel per camper, geheel volgens de RIVM richtlijnen, wat dus anders is dan bij een reguliere rally waarbij wel vooraf en gedurende de rally vaak deelnemers samen komen op verschillende punten. De rally kan worden gereden tussen 23 augustus 2020 en 18 oktober 2020.

Wat kost deelname aan deze rally?

Er kunnen maximaal 300 equipes inschrijven, dus ben er snel bij! Deelname kost € 25 per camper/equipe, dit is exclusief verzendkosten van het rallyboek.

145 Items

Datasheet

Landen
België
Duitsland
Nederland
Filter reviews
(8)
(2)
(0)
(0)
(0)
(0)
Herstellen

Klik hier om een review te schrijven

Nog uit te voeren reis
rating
06-09-2020
Hans van Wanrooij

Het boekje neemt je al mee naar een mooie reis in het onderste gedeelte van Nederland. Ook kom je in Duitsland en Belgie. Ook hier weer allerlei opdrachten. Af en toe wandelen en je fiets gebruiken. Ga de reis zeer snel maken.

Boek
rating
04-09-2020
Goflo
Ziet goed uit
Smokkelaars op pad
rating
26-08-2020
Woutherman
Goed opgezet en spannend om te gaan doen
Smokkelaars op pad
rating
26-08-2020
Rudolf van Woerkom

Zijn nu ook met deze rally op stap en zijn net als bij de 1e héél erg enthousiast over de wijze dat het e.e.a. is georganiseerd

We moesten lang wachten en weten nogniet hoe goed
rating
25-08-2020
Eric Machielse
Nog geen gebruik van gemaakt ziet er leuk uit maar verder nog niet kunnen beoordelen
9
rating
24-08-2020
n.p,wals
zeer overzichtelijk
Smokkelen
rating
24-08-2020
Peter van Gool
Alle documenten mbt de Rally “Smokkelaars op pad“ in goede orde ontvangen. Het is een leuke manier om op ontspannen wijze een stukje geschiedenis van ons land te ontdekken en herbeleven. Zo komen natuur en cultuur bij elkaar!
Ziet er weer heel leuk uit
rating
24-08-2020
Piet en Marti Kwakernaaak
ben heel benieuwd wat deze puzzel/smokkeltocht ons weer gaat brengen, de eerste was ook heel leuk
Prima
rating
24-08-2020
Tinus Ruinemans
We zijn nu 3 dagen onderweg, mooie, verrassende dingen gezien!
Boekje
rating
24-08-2020
Slierendregt
Prima

Andere klanten kochten dit product in combinatie met