Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Voor meer informatie bekijk ons Privacybeleid.

Reisemobil Bordatlas 2020

€ 27,90
rating Bekijk review
Gemiddelde beoordeling 8/10 - Aantal reviews 1

Duitstalige campergids van Europa

De Reisemobil Bordatlas 2020 is een Duitstalige campergids, deze gids beschrijft meer dan 6400 camperplaatsen. Het boek is in twee delen opgedeeld namelijk Duitsland en Europa! 

Aantal
Er zijn niet genoeg producten op voorraad

 

 

 

Reisemobil Bordatlas 2020

De Bordatlas 2020 van Reisemobil International bestaat 23 jaar! Deze, bij vele camperaars zeer geliefde, campergids verschijnt in 2 delen Duitsland & Europa en bevat in totaal meer dan 6400 camperplaatsen! Alle camperplaatsen uit deze campergids zijn allen voorzien van GPS-coördinaten en zijn alfabetisch gesorteerd. Naast de vele camperplaatsen bevat de gids ook een extra deel met kortingsvouchers ter waarde van meer dan € 1.000,-. Tevens krijg je 50% korting op de nieuwe Bordatlas WebApp! Ideale campergids voor wanneer je met de camper door Europa wil reizen en flexibel wil zijn waar te overnachten.

De gids is in het Duits, belangrijk voor niet-Duitstalige gebruikers: vertaling van alle pictogrammen en legendebeschrijvingen staan aan de binnenzijde van de achterklep in het Engels, Frans en Italiaans.


Extra productinformatie
• Uitgeverij Dolde Medien
• 23ste editie
• Landen: België, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Groot-Brittannië, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, San Marino, Slovenië, Spanje, Tsjechië, Turkije, Zweden, Zwitserland 
• Taal: Duits

Datasheet

Landen
Duitsland
Europa

Klik hier om een review te schrijven

Bordatlas
rating
30-07-2020
Nelly
Voor mij het fijnste boek onderweg!

Andere klanten kochten dit product in combinatie met