Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Voor meer informatie bekijk ons Privacybeleid.

  • Aanbieding!
Reisemobil Bordatlas 2019
  • Reisemobil Bordatlas 2019

Reisemobil Bordatlas 2019

€ 27,90
€ 20,93 25% korting
rating Op dit moment zijn er nog geen reviews
Gemiddelde beoordeling 0/10 - Aantal reviews 0

Duitstalige campergids van Europa

De Reisemobil Bordatlas 2019 is een Duitstalige campergids, deze gids beschrijft meer dan 6300 camperplaatsen. Het boek is in twee delen opgedeeld namelijk Duitsland en Europa! 

Aantal
Op voorraad. Op werkdagen vóór 15.00 uur besteld, morgen in huis!

  • Veilige betaalmogelijkheden, o.a. via iDeal of Mister Cash! Veilige betaalmogelijkheden, o.a. via iDeal of Mister Cash!
  • Op werkdagen vóór 15.00 uur besteld, morgen in huis! Op werkdagen vóór 15.00 uur besteld, morgen in huis!
  • Toch niet naar wens, binnen 14 dagen retourneren mogelijk! Toch niet naar wens, binnen 14 dagen retourneren mogelijk!

Reisemobil Bordatlas 2019

De Bordatlas 2019 van Reisemobil International bestaat 22 jaar! Deze, bij vele camperaars zeer geliefde, campergids verschijnt in 2 delen Duitsland & Europa en bevat in totaal meer dan 6300 camperplaatsen! Alle camperplaatsen uit deze campergids zijn allen voorzien van GPS-coördinaten en zijn alfabetisch gesorteerd. Naast de vele camperplaatsen bevat de gids ook een extra deel met kortingsvouchers ter waarde van meer dan € 800,-. Ideale campergids voor wanneer je met de camper door Europa wil reizen en flexibel wil zijn waar te overnachten.

De gids is in het Duits, belangrijk voor niet-Duitstalige gebruikers: vertaling van alle pictogrammen en legendebeschrijvingen staan aan de binnenzijde van de achterklep in het Engels, Frans en Italiaans.


Extra productinformatie
• Uitgeverij Dolde Medien
• 22ste editie
• Landen: België, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Groot-Brittannië, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, San Marino, Slovenië, Spanje, Tsjechië, Turkije, Zweden, Zwitserland
• Taal: Duits

3 Items

Datasheet

Landen
Duitsland
Europa

Andere klanten kochten dit product in combinatie met