Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Voor meer informatie bekijk ons Privacybeleid.

Pintrip 2020

€ 40,00
rating Bekijk review
Gemiddelde beoordeling 9/10 - Aantal reviews 1

Gratis overnachten met de camper in Denemarken

Met het nieuwe concept Pintrip overnacht je gratis bij 245 privé-gastheren met in totaal ongeveer 620 plaatsen tussen de Noordzee en de Oostzee.

Aantal
Er zijn niet genoeg producten op voorraad

 

 

 

Pintrip 2020

De combinatie van een gids en vignet is een bekende formule (lidmaatschap). Zo bestaat er in Frankrijk de France Passion, in Spanje de Espana Discovery en in Groot-Brittannië de Brit Stops. Voor de liefhebbers van deze lidmaatschappen bestaat er sinds kort ook een vergelijkbare formule voor Denemarken. Met het Pintrip lidmaatschap kun je vanaf nu, voor slechts 40 euro, op 245 plekken (totaal 620 plaatsen) terecht om er met je camper te overnachten. De gids is uitgebracht in 3 talen (Deens, Engels en Duits).

Bij aanschaf van de campergids kun je het gehele jaar gratis overnachten op maar liefst 620(!) overnachtingslocaties door heel Denemarken! Honderden gastheren/-dames heten je van harte welkom om op hun privé-terrein om daar te komen overnachten en willen jou, als jij daar behoefte aan hebt, dolgraag laten zien wat ze in het dagelijkse leven ondernemen en wat de omgeving te bieden heeft op het gebied van natuur, cultuur & bezienswaardigheden.

Het lidmaatschap is geldig vanaf 31 maart 2020 t/m 31 maart 2021. Het vignet dat bij het boek wordt meegeleverd moet goed zichtbaar voor de voorruit zitten en is als het ware je "toegangskaartje". Ook dit is hetzelfde als wat je gewend bent te doen bij de andere lidmaatschappen. 

Naast de gratis overnachtingen krijg je, als daar behoefte voor is, ook informatie over alles wat je in de omgeving moet zien op het gebied van natuur & cultuur, en dat bovendien vanuit de gastheren zelf. Zoals eerder benoemd biedt Pintrip in totaal 620 plaatsen voor de camperaar, beschikbaar tussen Sonderborg in het Zuiden, het nationale park Wattenmeer in het Westen, Skagen in het uiterste Noorden of het Oostzee-eiland Bornholm.

Datasheet

Landen
Denemarken

Klik hier om een review te schrijven

Pintrip
rating
13-09-2020
Hans

Geweldig!

Andere klanten kochten dit product in combinatie met