Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Voor meer informatie bekijk ons Privacybeleid.

  • Aanbieding!

Pintrip 2019

€ 30,00
€ 25,00 € 5,00 korting
rating Bekijk alle 5 reviews
Gemiddelde beoordeling 10/10 - Aantal reviews 5

NIEUW: Gratis overnachten met de camper in Denemarken

Met het nieuwe concept Pintrip overnacht je gratis bij meer dan 180 privé-gastheren met in totaal ongeveer 500 plaatsen tussen de Noordzee en de Oostzee.

Aantal
Op voorraad. Op werkdagen vóór 15.00 uur besteld, morgen in huis!

  • Veilige betaalmogelijkheden, o.a. via iDeal of Mister Cash! Veilige betaalmogelijkheden, o.a. via iDeal of Mister Cash!
  • Op werkdagen vóór 15.00 uur besteld, morgen in huis! Op werkdagen vóór 15.00 uur besteld, morgen in huis!
  • Toch niet naar wens, binnen 14 dagen retourneren mogelijk! Toch niet naar wens, binnen 14 dagen retourneren mogelijk!

Nieuw concept: Pintrip

De combinatie van een gids en vignet is een bekende formule (lidmaatschap). Zo bestaat er in Frankrijk de France Passion, in Spanje de Espana Discovery en in Groot-Brittannië de Brit Stops. Voor de liefhebbers van deze lidmaatschappen bestaat er sinds kort ook een vergelijkbare formule voor Denemarken. Met het Pintrip lidmaatschap kun je vanaf nu, voor slechts 30 euro, op 180 plekken (totaal 500 plaatsen) terecht om er met je camper te overnachten. 

Bij aanschaf van de campergids kun je het gehele jaar gratis overnachten op maar liefst 500(!) overnachtingslocaties door heel Denemarken! Honderden gastheren/-dames heten je van harte welkom om op hun privé-terrein om daar te komen overnachten en willen jou, als jij daar behoefte aan hebt, dolgraag laten zien wat ze in het dagelijkse leven ondernemen en wat de omgeving te bieden heeft op het gebied van natuur, cultuur & bezienswaardigheden.

Het lidmaatschap is geldig vanaf 31 maart 2019 t/m 31 maart 2020. Het vignet dat bij het boek wordt meegeleverd moet goed zichtbaar voor de voorruit zitten en is als het ware je "toegangskaartje". Ook dit is hetzelfde als wat je gewend bent te doen bij de andere lidmaatschappen. 

Naast de gratis overnachtingen krijg je, als daar behoefte voor is, ook informatie over alles wat je in de omgeving moet zien op het gebied van natuur & cultuur, en dat bovendien vanuit de gastheren zelf. Zoals eerder benoemd biedt Pintrip in totaal 500 plaatsen voor de camperaar, beschikbaar tussen Sonderborg in het Zuiden, het nationale park Wattenmeer in het Westen, Skagen in het uiterste Noorden of het Oostzee-eiland Bornholm.

9 Items

Datasheet

Landen
Denemarken

Klik hier om een review te schrijven

Pintrip 2019
rating
19-08-2019
Malcolm Nealon
Interessant boek, leuk idee,
Heel bruikbaar en informatief
rating
02-08-2019
Joyce
We moeten pintrip Denemarken in de praktijk nog ontdekken, maar het bijbehorende boekje lijkt heel bruikbaar en is erg informatief.
Pintrip 2019
rating
09-07-2019
Albert Struik
prima!
Denemarken
rating
24-05-2019
Sjoukje Hoekstra
Een handige gids. Wel in het engels, maar wij redden ons er mee. Erg veel zin om de aangegeven plaatsen te bezoeken en producten te proeven.
.
rating
18-04-2019
F. de Kok
.

Andere klanten kochten dit product in combinatie met