Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Voor meer informatie bekijk ons Privacybeleid.

  • -€ 5,00

Op wereldreis door Nederland

€ 25,00
€ 20,00 € 5,00 korting
rating Bekijk alle 5 reviews
Gemiddelde beoordeling 9/10 - Aantal reviews 5

“Zie de hele wereld vanuit je camper, gewoon in Nederland”

Reis de wereld rond met de camper, maar dan gewoon in Nederland! In Nederland liggen vele wereldplaatsen waar je nog nooit van gehoord hebt. Je komt dus in plaatsen en buurtschappen waar je normaal nooit geweest zou zijn! In zo’n 6 dagen heb je de hele wereld gezien, waaronder een stukje van de Sahara en wereldstad Madrid.

Aantal
Schrijf je nu in!

 

Veilige betaalmogelijkheden, o.a. via iDeal of Mister Cash!

 

Op werkdagen vóór 15.00 uur besteld, morgen in huis!

 

Toch niet naar wens, binnen 14 dagen retourneren mogelijk!

“Zie de hele wereld vanuit je camper, gewoon in Nederland”

De rally ‘Op wereldreis door Nederland’ neemt je mee op wereldreis, maar dan in Nederland! Zo zie je een stukje van de Sahara, ga je naar Scandinavië en kom je in Spaanse sferen in Madrid. Onderweg kom je langs tal van bekende en onbekende plaatsen en buurtschappen. Je komt dan ook echt op plaatsen waar je normaal nooit geweest zou zijn! Ook kom je langs de mooiste landschappen, welke je van harte uitnodigen voor een fijne wandeling of fietstocht. In ongeveer 6 dagen heb je straks de hele wereld gezien vanuit je eigen camper! Let wel op: de rally is niet toegankelijk voor grote en/of zware campers (langer dan 9 meter en zwaarder dan 4 ton).

Editie: Op wereldreis door Nederland
Reisduur (indicatie): 6 dagen

Lengte: +/- 800 kilometer
Regio: Noord en midden Nederland

Land(en): Nederland


Wat is de Nationale Camper Rally?

Je rijdt de rally binnen een door jou gekozen periode samen met andere camperaars, maar volledig individueel, op eigen tempo en op een eigen geschikt moment. Onderweg kom je verschillende locaties tegen waar je anders waarschijnlijk nooit geweest zou zijn. Natuurlijk krijg je over deze bijzondere locaties interessante informatie en vind je daarnaast vele leuke en uitdagende opdrachten in het rallyboek. Wanneer je de antwoorden hiervan instuurt, maak je kans op leuke prijzen!

Wat ontvang ik als ik mijzelf aanmeld?

De volledige route van de rally staat omschreven in een handzaam en compact rallyboek. Natuurlijk wordt er per locatie waardevolle informatie gegeven over bijvoorbeeld bezienswaardigheden, historie of andere leuke of interessante weetjes. Ook zul je bij veel locaties in de prachtige omgeving goed kunnen wandelen of fietsen, deze routes of natuurgebieden staan dan uiteraard ook vermeld.

De organisatie behoudt het recht om deze editie te annuleren indien het minimale aantal deelnemers niet wordt bereikt (Zie specificaties) of de situatie rondom het Coronavirus het niet toelaat . De organisatie houdt de ontwikkelingen rondom het Coronavirus nauwlettend in de gaten en wordt hierin geadviseerd door het RIVM. Indien er sprake is van annulering ontvangt u het volledige inschrijfgeld terug.   

98 Items

Datasheet

Landen
Nederland

Specifieke referenties

Klik hier om een review te schrijven

Wereldreis door nederland
rating
18-07-2021
Karin van de luijtgaarden

Goed georganiseerd maar prijzen kloppen niet altijd. En Sommige wisten niet eens dat de aangemeld waren. 

Reactie:

Bedankt voor uw feedback. Het kan inderdaad voorkomen dat er wijzigingen hebben plaatsgevonden op het gebied van tarief en/of geboden faciliteiten. Mocht u onderweg iets tegenkomen wat niet helemaal meer correct wordt gepubliceerd dan horen wij dat altijd graag uiteraard.

Super genoten v d wereldreis en dat in 800km
rating
12-06-2021
Lien Heijman

We hebben genoten v d wereldreis in NL. Het routeboek was informatief en handig. 

Op wereldreis
rating
29-05-2021
roelof

Leuke reis die in stukken gedaan kan worden.

Route
rating
28-05-2021
Twan en Anja Spierings

De route ziet er goed uit. Alleen staan er veel heel kleine overnachtingsadressen in het boekje. Daar zijn wij niet zo van. We hebben zelf voor ons geschikte overnachtingsplaatsen gevonden.

Wereldreis
rating
11-05-2021
Miranda

Mooie routes in een leuk boek met opdrachten. Leuk om te doen, zeker de moeite waard.

Andere klanten kochten dit product in combinatie met