Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Voor meer informatie bekijk ons Privacybeleid.

Op wereldreis door Nederland

€ 27,50
rating Bekijk alle 30 reviews
Gemiddelde beoordeling 9/10 - Aantal reviews 30

Let op: Deze rally is identiek aan de vorige rally "Op wereldreis door Nederland"

De Nationale Camper Rally neemt je mee op wereldreis, maar dan in eigen land! Zo zie je een stukje van de Sahara, ga je naar Scandinavië en kom je in Spaanse sferen in Madrid. Tussen 23 augustus en 27 september kun je de 800 kilometer lange rally rijden. De duur van de rally kun je zelf bepalen, maar houd er rekening mee dat je minimaal 4 dagen op pad bent. Onderweg kun je diverse opdrachten maken om zo kans te maken op mooie prijzen! De rally bevat duidelijke beschrijvingen en coördinaten om optimaal te kunnen genieten van je wereldreis. Ook bevat het rallyboek veel extra informatie over de plaatsen.

Goed om te weten!

Steun het goede doel, bij iedere inschrijving wordt € 2,50 gedoneerd aan het Longfonds. 

Aantal
Schrijf je snel in! Rallyboek leverbaar vanaf medio augustus 2020

 

 

 

Let op: Deze rally is identiek aan de vorige rally "Op wereldreis door Nederland"

Wij begrijpen dat we nog steeds in een tijd leven waarin het vooruit plannen lastig en onzeker kan zijn. Mocht de situatie dusdanig veranderen dat het deelnemen aan de rally’s niet mogelijk is i.v.m. wijzigende maatregelen dan garandeert Camperstop de rally’s op een later en geschikter moment alsnog te organiseren. Camperstop laat zich hierin adviseren door de overheid.

Wat houdt de 'Nationale Camper Rally 2020 - Op wereldreis door Nederland' precies in?

We gaan op wereldreis door Nederland! De 21 locaties die aangedaan worden, dragen allen een bijzondere naam van een land, regio of wereldstad. Zo kom je echt op unieke locaties waar je nog niet eerder bent geweest.

Wie zich inschrijft voor de Nationale Camper Rally 2020 - Op wereldreis door Nederland krijgt een rallyboek. Hierin zijn verschillende opdrachten, spellen en puzzels voor onderweg te vinden. Natuurlijk staan hier ook de leukste weetjes over de 21 plaatsen die je onderweg bezoekt en je vindt er informatie over de echte plaats. Nadat je de antwoorden instuurt via een internetformulier, maak je kans op vele mooie prijzen!

Onderweg overnacht je bij campings en camperplaatsen volledig naar eigen keuze en kun je indien mogelijk eten bij lokale restaurantjes (op reservering) of eventueel laten bezorgen bij de camper. Zo steun je tijdens je wereldreis gelijk de Nederlandse/lokale economie!

Hoe lang duurt de rally en wanneer kan de route worden gereden?

De rally duurt minimaal 4 dagen, maar natuurlijk mag je net zolang de tijd nemen als je zelf wilt! Je rijdt deze rally namelijk individueel per camper, geheel volgens de RIVM richtlijnen, wat dus anders is dan bij een reguliere rally waarbij wel vooraf en gedurende de rally vaak deelnemers samen komen op verschillende punten. De rally kan worden gereden tussen 23 augustus en 27 september 2020.

Wat kost deelname aan deze rally?

Er kunnen maximaal 300 equipes inschrijven, dus ben er snel bij! Deelname kost € 27,50 per camper/equipe, dit is inclusief verzendkosten van het rallyboek. Voor iedere inschrijving zullen wij tevens een bedrag van € 2,50 donderen aan het Longfonds. Het Longfonds strijdt voor mensen met ernstige longziekte en voor iedereen die blijvende longschade overhoudt aan het coronavirus.

167 Items
Filter reviews
(23)
(5)
(1)
(1)
(0)
(0)
Herstellen

Klik hier om een review te schrijven

Camperrally
rating
09-07-2020
Else
We hebben een hele leuke vakantie gehad met de camperrally, hartelijk bedankt voor de organisatie
Globetrotters
rating
05-07-2020
Peter van Gool

Een bijzonder fijn boekje met duidelijke route-informatie en leuke opdrachten. Zo ontdek je Nederland op een bijzondere manier.

Op wereldreis door Nederland
rating
02-07-2020
Henk en Marijke de Wit

Wij zijn op wereldreis geweest door Nederland, dit vonden wij een geweldige reis, we hebben er van genoten. Ook de opdrachten die we uit moesten voeren en maken vonden we erg leuk dit maakte de reis bijzonder. Blijkbaar is er onder de rivieren ook zo'n reis en mochten jullie besluiten deze ook te gaan organiseren houden wij ons aanbevolen. Als u zou besluiten om de reis boven de rivieren nogmaals te organiseren zouden jullie zeker weer vol zitten. Bedankt het was leuk.

Op wereldreis
rating
02-07-2020
lieneke

Hele mooie rally, trek er maar 14 dagen vooruit. Sommige plaatsen waren voor ons niet goed bereikbaar wegens de grote van de camper, dus beter even de fiets meenemen en dan gaan kijken.

aankoop
rating
02-07-2020
Ron Hensen
ik ben zeer tevreden over de aankoop
Op wereldreis door Nederland
rating
02-07-2020
Leny Hesp

Super leuk en goed te doen in 1 week. Het vinden van de camperplaatsen zoals ze in 't roadbook staan was minder makkelijk dan het vinden op de Camperstop-app.

Geweldig
rating
02-07-2020
Slierendregt

Geweldig

Super
rating
02-07-2020
Gerrit Muskee
Geweldig
Wereldreis door Nederland
rating
02-07-2020
Henk Rooks
Geweldig, wat hebben we genoten van de natuur, de dorpjes ( waar je anders nooit komt), de duidelijke stops. Zeker voor herhaling vatbaar. Onze dank, zeker voor de organisators. Mvg. Henk Rooks.
Vakantie in eigen land
rating
01-07-2020
Aly van der Graaf en Jan Lokken

Perfect uitgezette reis, een aanrader voor vakantie in eigen land. Het omzeilen van veel snelwegen, zodat je veel kunt genieten van bijzondere plaatsen en fijne plekjes.

Rally
rating
01-07-2020
Gerard Audiffred

Schitterend 

Nationale Camper Rally 2020
rating
01-07-2020
Hans Rouwenhorst

Leuke interresante Rally we hebben er 10 dagen over gedaan hier endaar een uitstapje ongeveer 900 km gereden een prachtige 10 dagen Super! 

camperrally
rating
01-07-2020
R van Iterson

Leuk initiatief in coronatijd en heel leuk om aan mee te doen 

Jammer
rating
30-06-2020
Henk

Ik ben de wereldreis begonnen met de auto om uit te proberen. Toen bleek dat ik over een weg werd gestuurd met breedte verbod van 2M en mijn camper is 2M20. Toen ook nog bleek dat de coördinaten van de twee laatste locaties identiek waren heb ik besloten de wereldreis niet met mijn camper te gaan doen de dag erna. Jammer. Een coulance om geld terug te krijgen had geen resultaat tot nu toe.

Reactie:

Bedankt voor uw feedback. Jammer om te horen dat u niet (geheel) tevreden bent over de 'Nationale Camper Rally - Op wereldreis door Nederland'. Dat de GPS-coordinaten van twee locaties identiek zijn is inderdaad per abuis fout gegaan, en bieden wij onze excuses voor aan. Wij kunnen uiteraard, indien gewenst, de juiste GPS-coordinaten toesturen. M.b.t. het breedteverbod hebben wij echter van de andere 300 deelnemers nog geen feedback van mogen ontvangen. Wij zullen dit verder onderzoeken uiteraard. 

Wereldreis
rating
30-06-2020
Alie Ruinemans

We hebben een hele mooie gevarieerde reis door Nederland gemaakt. 

Camper rally
rating
30-06-2020
Kerst

Het kon niet beter keurig verzorgd, erg van genoten! 

Geweldig idee
rating
30-06-2020
Berend van Huffelen

Een geweldig idee, om rond te trekken door Nederland en op veel onbekende plaatsen te komen. 

Super leuke rally, we hebben er van genoten
rating
30-06-2020
Sylvia en Sander de Lepper

We hadden wel een iets uitgebreidere routekaart verwacht en hebben die zelf samengesteld. (met leuke stops en camperplekken op de route)

Team 24
rating
30-06-2020
Jan Bellinga

Belly gaat op Rally

Wereldreis
rating
30-06-2020
Anita
Erg leuk om te doen
Wel erg in het noorden
rating
30-06-2020
NvdV

de rondreis ziet er superleuk uit maar omdat wij meestal niet meer dan 2 dagen achtereen weg kunnen is het wel jammer dat de rondreis zover weg in het noorden is. Voor ons is dat vanuit zeeland nu niet te doen binnen de wedstrijdtijd.

Wereldreis
rating
30-06-2020
Egbert

Het was een mooie rondrit door Nederland. We zijn op plekken geweest waar je normaal niet snel komt. Fantastisch. 

Op wereldreis
rating
30-06-2020
Joke De vries

Heel duidelijk en goed verzorgd. Leuke opdrachten!

Geweldig
rating
30-06-2020
Jan en Roelie van den Berg

Leuk samengestelde trip, duidelijke omschrijving, handige verwijzingen naar camperplaatsen. Wij hebben enorm genoten van deze trip, het was geweldig om Nederland op deze manier te ontdekken. Een paar kleine dingetjes misschien aanpassen, de minicamping in Denemarken bestaat al 6 jaar niet meer. Sommige prijzen kloppen niet in de gids.

team 39
rating
30-06-2020
Toine van den Dobbelsteen

Het is een zeer gevarieerde rally met een breed scala aan plaatsen en opdrachten. Erg uitgebreid over Nederland met de nadruk op het noorden. Goed voorzien van coordinaten en adviezen. Om de opdrachten goed te verwoorden, met of bij de foto's, was er geen mogelijkheid wat ik erg jammer vind. Verder veel lof voor de organisatie, en ook de reacties onderweg van mede-rallyrijders waren alleen maar positief.

Op wereldreis door nederland
rating
25-06-2020
Paula kusters

Deze reis in 6 dagen gedaan. Zeer verrassend en bijzonder! Mooie plekjes ontdekt vooral in noord- oost Nederland! Nu nog een wereldreis maken in het zuiden van Nederland. Dat zou TOP zijn!!

Boekje
rating
23-06-2020
Ot & Co

Ik mis een aantal specifieke opdrachten in de genoemde plaatsen. Dat maakt het spannender en je kunt een opdracht ter plaatse niet via Google vinden of doen.

nationale camper rally2020
rating
23-06-2020
p.v.d.burg

Een leuk alternatief voor deze tijd om met de camper een onbekend deel van Nederland te ontdekken!

De Ambies op “Wereldreis “door Nederland
rating
23-06-2020
Margriet Ammerlaan.

We zijn al bijna 3 weken onderweg en hebben al heel veel mooie plekken gezien. Hebben gewandeld, gefietst, gevaren en natuurlijk met de camper gereden. Onderweg leuke opdrachten. Reis voert langs prachtige, maar soms smalle wegen.

Team: Zaankanters
rating
23-06-2020
Bert Metselaar

Hartstikke leuk!!