Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Voor meer informatie bekijk ons Privacybeleid.

Samenvatting
positive

98.4%

(127 reviews)

Gemiddelde beoordeling: 9.6/10

neutral

1.6%

(2 reviews)

Aantal reviews: 129

negative

0%

(0 reviews)

Camperreiswinkel
rating

Klant vriendelijk

Evert van Zanten 11/02/2020
Bezorging
rating
Bezorging snel en op tijd
Alice B 11/02/2020
Top
rating
Perfect en op tijd.
Ton 06/02/2020
Campergids
rating

Heel vlug toe gekomen

Heymans Dianne 06/02/2020
webshop
rating

Overzichtelijk en goede mogelijkheden om wat te bestellen, uitgezonderd producten die niet op voorraad staan,om die te bestellen gaat moeilijk

j.kleijmeer 06/02/2020
Shop
rating
Uitstekend
Moniek 27/01/2020
Camper door europa
rating
goede site
Joop Kuipers 24/01/2020
campergids, 1620 gratis in Frankrijk
rating

gids is binnen de afgesproken tijd verstuurd, maar ik heb ook een mail van de transportfirma ontvangen in SPAM dat ik mijn verzendingskosten niet had betaald, ik moest dringend betalen en de zending ging daarna nog 48 u geblokkeerd blijven, toen ik in track & trace keek zag ik mijn zending reeds onderweg was naar mijn adres, ik heb de SPAM genegeerd !

De Craemer Liliane 24/01/2020
Reactie:

Hartelijk dank voor uw feedback. Fijn dat uw bestelling op tijd geleverd is, wij vinden het echter wel heel jammer om te horen dat u deze SPAM-mail ontvangen heeft. Deze is niet vanuit ons verstuurd, daar wij nooit dergelijke mails versturen. Wij willen u wel adviseren deze mail te verwijderen en hier melding van te maken bij de desbetreffende transportfirma. 

snelle levering na bestelling
rating
NA de mail leek ik het of ik de volgende dag het boek zou krijgen. Helaas werkte ptt post niet mee en moest ik nog 1 dag geduld hebben!
Ine van Bavel 24/01/2020
webshop
rating
goed toegankelijk, makkelijk om items te bestellen , verder geen oordeel
T Klok 17/01/2020