Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Voor meer informatie bekijk ons Privacybeleid.

Michelin Frankrijk 2021 Toeristische wegenatlas

€ 19,95
rating Op dit moment zijn er nog geen reviews
Gemiddelde beoordeling 0/10 - Aantal reviews 0

Spiraal wegenatlas Frankrijk.

Wegenatalas Frankrijk met een overzichtelijke kaart met duidelijke zichtbaarheid van de hoofdwegen en een hele serie zeer gedetailleerde kaarten.

Aantal
Op voorraad. Op werkdagen vóór 15.00 uur besteld, morgen in huis!

 

 

 

Gebonden toeristische wegenatlas Frankrijk.

Deze wegenatlas Frankrijk van Michelin is zoals je van Michelin gewend bent overzichtelijk. Daarnaast heeft de atlas een duidelijke zichtbaarheid van de hoofdwegen in heel het land. 

Het A4 spiraal boek is gemaakt van geplastificeerd en scheurvast papier. Een kaart van Frankrijk in één oogopslag, een hele serie zeer gedetailleerde kaarten om ook de kleine weggetjes te vinden en dan ook nog een serie kaarten op een schaal daar tussenin. De detailkaarten zijn ook met hoogteverschillen in het landschap weergegeven. De kaart heeft een schaal van 1:200 000 dat wil zeggen 1cm = 2km. Ook wordt deze atlas gemakkelijk in gebruik middels de plaatsnamenregister waardoor steden en dorpen eenvoudig te vinden zijn. En bent u in een grote stad? Dan heeft heeft u ook van diverse steden een stadsplattegrond. Kortom ideaal voor uw reis door Frankrijk.

Extra productinformatie
• Uitgeverij Michelin
• Editie 2021
• Landen: Frankrijk
• Taal: Nederlands 
• Schaal: 1: 200 000, 1 centimeter = 2 kilometer

3 Items

Datasheet

Landen
Frankrijk