Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft.  Voor meer info  Privacy Policy

Michelin Frankrijk 2018 Toeristische wegenatlas

€ 19,95
rating Op dit moment zijn er nog geen reviews
Gemiddelde beoordeling 0/10 - Aantal reviews 0

Spiraal wegenatlas Frankrijk.

Wegenatalas Frankrijk met een overzichtelijke kaart met duidelijke zichtbaarheid van de hoofdwegen en een hele serie zeer gedetailleerde kaarten.

Aantal
Er zijn niet genoeg producten op voorraad

  • Veilige betaalmogelijkheden, o.a. via iDeal of Mister Cash! Veilige betaalmogelijkheden, o.a. via iDeal of Mister Cash!
  • Op werkdagen vóór 15.00 uur besteld, morgen in huis! Op werkdagen vóór 15.00 uur besteld, morgen in huis!
  • Toch niet naar wens, binnen 14 dagen retourneren mogelijk! Toch niet naar wens, binnen 14 dagen retourneren mogelijk!

Gebonden toeristische wegenatlas Frankrijk.

Deze wegenkaart Frankrijk van Michelin is zoals je van Michelin gewend bent overzichtelijk. Daarnaast heeft de atlas een duidelijke zichtbaarheid van de hoofdwegen in heel het land.

Het A4 spiraal boek is gemaakt van geplastificeerd en scheurvast papier. Een kaart van Frankrijk in één oogopslag, een hele serie zeer gedetailleerde kaarten om ook de kleine weggetjes te vinden en dan ook nog een serie kaarten op een schaal daar tussenin. De detailkaarten zijn ook met hoogteverschillen in het landschap weergegeven. De kaart heeft een schaal van 1:200 000 dat wil zeggen 1cm = 2km. Ook wordt deze atlas gemakkelijk in gebruik middels de plaatsnamenregister waardoor steden en dorpen eenvoudig te vinden zijn. En bent u in een grote stad? Dan heeft heeft u ook van diverse steden een stadsplattegrond. Kortom ideaal voor uw reis door Frankrijk.

Extra productinformatie
• Uitgeverij Michelin
• Editie 2018
• Landen: Frankrijk
• Taal: Nederlands
• Schaal: 1: 200 000, 1 centimeter = 2 kilometer

Datasheet

Landen
Frankrijk
Kaart/Atlas
Atlas

Andere klanten kochten dit product in combinatie met