Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Voor meer informatie bekijk ons Privacybeleid.

In de voetsporen van Willem van Oranje

€ 25,00
rating Op dit moment zijn er nog geen reviews
Gemiddelde beoordeling 0/10 - Aantal reviews 0

“Een historische reis door het leven van Willem van Oranje”

Een bijzondere camperreis door Nederland en Duitsland, dat is de ‘In de voetsporen van Willem van Oranje’ rally! Je volgt letterlijk zijn voetsporen waardoor je alles te weten komt over Willem van Oranje en natuurlijk de rest van het koningshuis. Na een reis van 15 dagen kan jij alle triviantvragen beantwoorden over het koningshuis!

LET OP: kies eerst je periode en schrijf je in!

Kies hier je periode
Aantal
Deze rally gaat definitief door! Schrijf je nu in!

 

 

 

“Een historische reis door het leven van Willem van Oranje”

Waan jezelf als prins of prinses: het kan tijdens de ‘In de voetsporen van Willem van Oranje’ rally. Je komt langs vele plaatsen in Nederland en Duitsland waar de prins is geweest of heeft geleefd. Je komt volledig in 16e-eeuwse sferen en volgt de paden waarover Willem van Oranje zijn strijd heeft geleverd. Onderweg leer je alles over het ontstaan van het Nederlandse koningshuis en kom je prachtige kerken en kastelen tegen. Vind je het interessant om jezelf 14-15 dagen onder te laten dompelen in de Vaderlandse historie? Dan is deze rally een echte aanrader!

Editie: In de voetsporen van Willem van Oranje
Reisduur (indicatie): 15 dagen

Periode: medio mei-juli of augustus-oktober
Lengte: +/- 1200 kilometer
Regio: Zuid Nederland en Midden Duitsland

Land(en): Nederland en Duitsland

Minimaal aantal equipes per periode: 150 equipes

Wat is de Nationale Camper Rally?

Je rijdt de rally binnen een door jou gekozen periode samen met andere camperaars, maar volledig individueel, op eigen tempo en op een eigen geschikt moment. Onderweg kom je verschillende locaties tegen waar je anders waarschijnlijk nooit geweest zou zijn. Natuurlijk krijg je over deze bijzondere locaties interessante informatie en vind je daarnaast vele leuke en uitdagende opdrachten in het rallyboek. Wanneer je de antwoorden hiervan instuurt, maak je kans op leuke prijzen!

Wat ontvang ik als ik mijzelf aanmeld?

De volledige route van de rally staat omschreven in een handzaam en compact rallyboek. Natuurlijk wordt er per locatie waardevolle informatie gegeven over bijvoorbeeld bezienswaardigheden, historie of andere leuke of interessante weetjes. Ook zul je bij veel locaties in de prachtige omgeving goed kunnen wandelen of fietsen, deze routes of natuurgebieden staan dan uiteraard ook vermeld.

De organisatie behoudt het recht om deze editie te annuleren indien het minimale aantal deelnemers niet wordt bereikt (Zie specificaties) of de situatie rondom het Coronavirus het niet toelaat . De organisatie houdt de ontwikkelingen rondom het Coronavirus nauwlettend in de gaten en wordt hierin geadviseerd door het RIVM. Indien er sprake is van annulering ontvangt u het volledige inschrijfgeld terug. 

267 Items

Datasheet

Landen
Duitsland
Nederland