Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Voor meer informatie bekijk ons Privacybeleid.

Hollywood van de lage landen

€ 25,00
rating Op dit moment zijn er nog geen reviews
Gemiddelde beoordeling 0/10 - Aantal reviews 0

“Voel je een echte Hollywoodster”

Voel je een echte Hollywoodster tijdens de ‘Hollywoord van de lage landen’ rally! In 8 dagen tijd ontdek je verschillende filmlocaties in Nederland en België die je misschien wel herkent uit je favoriete tv-serie of film. Door de beeld- en/of geluidsfragmenten bij de opdrachten word je nog meer de Hollywoodwereld ingezogen!

Aantal
Niet op voorraad

 

Veilige betaalmogelijkheden, o.a. via iDeal of Mister Cash!

 

Op werkdagen vóór 15.00 uur besteld, morgen in huis!

 

Toch niet naar wens, binnen 14 dagen retourneren mogelijk!

“Voel je een echte Hollywoodster”

Stap in de voetsporen van je favoriete acteur of actrice, bij de ‘Hollywood van de lage landen’ rally kom je langs vele bekende filmlocaties in Nederland en België. In zo’n 8/9 dagen kom je langs de locaties waar zowel oude als hedendaagse films en tv-series opgenomen zijn. Zo kun je even helemaal terug in de tijd stappen van je oude favoriete tv-serie, of wordt je opgezogen in de sfeer van een nieuwe kaskraker. Onderweg maak je opdrachten waarbij je ook gebruik maakt van beeld en/of geluidsfragmenten, zo waan je jezelf een echte Hollywoodster.

Editie: Hollywood van de lage landen
Reisduur (indicatie): 8 dagen

Periode: augustus-oktober
Lengte: 750-850 kilometer
Regio: Midden-Zuid Nederland en Noord België

Land(en): Nederland en België

Minimaal aantal equipes per periode: 150 equipes

Wat is de Nationale Camper Rally?

Je rijdt de rally binnen een door jou gekozen periode samen met andere camperaars, maar volledig individueel, op eigen tempo en op een eigen geschikt moment. Onderweg kom je verschillende locaties tegen waar je anders waarschijnlijk nooit geweest zou zijn. Natuurlijk krijg je over deze bijzondere locaties interessante informatie en vind je daarnaast vele leuke en uitdagende opdrachten in het rallyboek. Wanneer je de antwoorden hiervan instuurt, maak je kans op leuke prijzen!

Wat ontvang ik als ik mijzelf aanmeld?

De volledige route van de rally staat omschreven in een handzaam en compact rallyboek. Natuurlijk wordt er per locatie waardevolle informatie gegeven over bijvoorbeeld bezienswaardigheden, historie of andere leuke of interessante weetjes. Ook zul je bij veel locaties in de prachtige omgeving goed kunnen wandelen of fietsen, deze routes of natuurgebieden staan dan uiteraard ook vermeld.

De organisatie behoudt het recht om deze editie te annuleren indien het minimale aantal deelnemers niet wordt bereikt (Zie specificaties) of de situatie rondom het Coronavirus het niet toelaat . De organisatie houdt de ontwikkelingen rondom het Coronavirus nauwlettend in de gaten en wordt hierin geadviseerd door het RIVM. Indien er sprake is van annulering ontvangt u het volledige inschrijfgeld terug.   

Specifieke referenties