Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Voor meer informatie bekijk ons Privacybeleid.

France Passion 2021
  • France Passion 2021
  • France Passion 2021
  • France Passion 2021

France Passion 2021

€ 30,00
rating Bekijk alle 4 reviews
Gemiddelde beoordeling 10/10 - Aantal reviews 4

Gratis overnachten met de camper bij 2.050 (wijn)boeren in heel Frankrijk

Stel je eens voor.. wakker worden met uitzicht op een Franse wijngaard! Met France Passion wordt dit werkelijkheid. Steeds meer camperaars maken gebruik van de formule van France Passion! Hiermee word je van harte uitgenodigd om (gratis) te komen overnachten bij meer dan 2.050 aangesloten wijnboeren & andere landbouwers door héél Frankrijk. Meertalige gids (Engels, Duits en Frans). Een lidmaatschap van France Passion kost € 30 en is geldig van maart 2021 t/m 17 april 2022 en wordt niet automatisch verlengd.

Aantal
Op voorraad. Op werkdagen vóór 15.00 uur besteld, morgen in huis!

 

Veilige betaalmogelijkheden, o.a. via iDeal of Mister Cash!

 

Op werkdagen vóór 15.00 uur besteld, morgen in huis!

 

Toch niet naar wens, binnen 14 dagen retourneren mogelijk!

France Passion 2021

Gratis overnachten met de camper bij ruim 2.050 Franse aangesloten (wijn)boeren

Frankrijk, voor veel camperaars het favoriete land om met de camper te bereizen! Geldt dit ook voor jou? Maar zou je ook eens een hele andere kant van dit prachtige land willen zien? Dan is France Passion voor jou de ideale reisgenoot! Met France Passion 2021 overnacht je een jaar lang GRATIS bij duizenden unieke (boeren)locaties door heel Frankrijk!

France Passion, is een gastvrije uitnodiging om met je camper te overnachten op privé-terreinen van Franse wijnboeren en andere landbouwers. Aangesloten bij deze unieke formule zijn meer dan 2.050 boerenbedrijven. Met recht kan gezegd worden dat een lidmaatschap van France Passion een unieke toevoeging is aan je camperreis door Frankrijk. Deze boerenbedrijven liggen verspreid over het gehele land. Op vertoon van een geldig lidmaatschapspasje en jaarvignet kun je hiervan gratis gebruik maken.

''France Passion biedt je de meest unieke manier om met de camper door Frankrijk te reizen!''

De gehele formule van France Passion is vrijblijvend, er gelden geen verplichtingen tot aankoop van producten maar een vriendelijke begroeting of een ‘dank je wel’ wordt natuurlijk zéér gewaardeerd. Vergeet tijdens je bezoek ook niet dat je bent uitgenodigd bij hen privé en je géén klant bent. Toegestaan worden alleen zelfvoorzienende campers, de terreinen zijn geen campings en bieden niet of nauwelijks faciliteiten zoals water, stroom en sanitair. Bij de beschrijvingen van de betreffende boeren wordt duidelijk aangegeven welke voorzieningen men heeft. 

Een lidmaatschap van France Passion kost € 30 en loopt van maart 2021 t/m 17 april 2022 en is enkel te bestellen bij Camperreiswinkel.nl. Het lidmaatschap wordt niet automatisch verlengd, je ontvangt wel jaarlijks een bericht vanuit France Passion waarin u in de gelegenheid wordt gesteld om het lidmaatschap te verlengen. In bepaalde periodes kunt u dit zelfs verlengen tegen een gereduceerd tarief. 

Wil je een jaar geen gebruik maken van France Passion, bewaar dan wel het lidmaatschapsnummer goed. Dit nummer blijft namelijk wel in de administratie bewaard, zodat je toch nog een bericht ontvangt voor een vernieuwing. 

Een lidmaatschap France Passion bevat: 
- één lidmaatschapspasje 
- één raamvignet; 
- gids met alle adressen. 
- meertalige gids (Engels, Duits en Frans)

100 Items

Datasheet

Landen
Frankrijk

Specifieke referenties

Klik hier om een review te schrijven

9
rating
14-07-2021
Rasschaert Lynn

Super boekje!

De beste Frankrijk-gids !
rating
13-07-2021
WIM VAN DEN NEST

Deze gids is een absolute must voor wie met de camper door Frankrijk wil trekken! Echte aanrader!

Eerste keer dat we France Passion gebruiken!
rating
17-03-2021
André Courtens

Adressen moeten zelf worden opgezocht om de GPS te kunnen gebruiken. Nog geen ervaring met verblijven maar we zijn in volle verwachting van prima verblijven!

Alvast op reis
rating
15-03-2021
Yvonne

Heerlijk om te neuzen en te speuren naar al die super mooie plekjes op het franse platteland. Reizen vanuit je luie stoel. 

Andere klanten kochten dit product in combinatie met