Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Voor meer informatie bekijk ons Privacybeleid.

  • France Passion 2020

France Passion 2020

€ 30,00
rating Bekijk alle 4 reviews
Gemiddelde beoordeling 10/10 - Aantal reviews 4

Gratis overnachten met de camper bij 2.000 (wijn)boeren in heel Frankrijk

Steeds meer camperaars maken dankbaar gebruik van de formule van France Passion, waarmee je van harte wordt uitgenodigd om (gratis) te komen overnachten bij meer dan 2.000 wijnboeren & andere landbouwers door héél Frankrijk. Meertalige gids (Engels, Duits en Frans).  Een lidmaatschap van France Passion kost € 30 en is geldig van maart 2020 t/m 4 april 2021 en wordt niet automatisch verlengd.

Aantal
Op voorraad. Op werkdagen vóór 15.00 uur besteld, morgen in huis!

 

 

 

France Passion 2020

Gratis overnachten met de camper bij 2.000 Franse aangesloten (wijn)boeren

France Passion, is een gastvrije uitnodiging om met je camper te overnachten op privé-terreinen van Franse wijnboeren en andere landbouwers. Aangesloten bij deze unieke formule zijn meer dan 2.000 boerenbedrijven. Met recht kan gezegd worden dat een lidmaatschap van France Passion een unieke toevoeging is aan je camperreis door Frankrijk. Deze boerenbedrijven liggen verspreid over het gehele land. Op vertoon van een geldig lidmaatschapspasje en jaarvignet kun je hiervan gratis gebruik maken.

''France Passion biedt je de meest unieke manier om met de camper door Frankrijk te reizen!''

De gehele formule van France Passion is vrijblijvend, er gelden geen verplichtingen tot aankoop van producten maar een vriendelijke begroeting of een ‘dank je wel’ wordt natuurlijk zéér gewaardeerd. Vergeet tijdens je bezoek ook niet dat je bent uitgenodigd bij hen privé en je géén klant bent. Toegestaan worden alleen zelfvoorzienende campers, de terreinen zijn geen campings en bieden niet of nauwelijks faciliteiten zoals water, stroom en sanitair. Bij de beschrijvingen van de betreffende boeren wordt duidelijk aangegeven welke voorzieningen men heeft. 

Een lidmaatschap van France Passion kost € 30 en loopt van maart 2020 t/m 4 april 2021 en is enkel te bestellen bij Camperreiswinkel.nl. Het lidmaatschap wordt niet automatisch verlengd, je ontvangt wel jaarlijks een bericht vanuit France Passion waarin u in de gelegenheid wordt gesteld om het lidmaatschap te verlengen. In bepaalde periodes kunt u dit zelfs verlengen tegen een gereduceerd tarief. 

Wil je een jaar geen gebruik maken van France Passion, bewaar dan wel het lidmaatschapsnummer goed. Dit nummer blijft namelijk wel in de administratie bewaard, zodat je toch nog een bericht ontvangt voor een vernieuwing. 

Een lidmaatschap France Passion bevat: 
- één lidmaatschapspasje 
- één raamvignet; 
- gids met alle adressen. 
- meertalige gids (Engels, Duits en Frans)

Wist je dat er ook soortgelijke formules zijn voor andere landen/gebieden? Camperreiswinkel.nl biedt naast France Passion momenteel de volgende lidmaatschappen aan:

España Discovery - Gratis overnachten bij ruim 200 verschillende bodega's & wijngaarden in Spanje
Brit Stops - Te gast bij ruim 900 verschillende pubs & andere (agrarische) bedrijven door heel Groot-Brittannië! 

132 Items

Datasheet

Landen
Frankrijk

Klik hier om een review te schrijven

10
rating
30-05-2020
Roos

.

France Passion
rating
08-05-2020
Peter
niet te gebruiken i.v.m. corona
Camperplaatsen
rating
08-05-2020
J de Groot

Door de Corona heb ik dit nog niet gebruikt en kan ik dit ook niet beoordelen. Denk dat ik pas volgend jaar hier pas gebruik van kan maken doordat reizen naar Frankrijk kan reizen, Jammer dat ik dit heb gekocht dit jaar.rn

Geweldig
rating
08-05-2020
Tineke
Al jaren trouw lid! Echt geweldig om in Frankrijk te staan bij alle boeren

Andere klanten kochten dit product in combinatie met