Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Voor meer informatie bekijk ons Privacybeleid.

Een ontdekkingstocht met kids

€ 25,00
rating Op dit moment zijn er nog geen reviews
Gemiddelde beoordeling 0/10 - Aantal reviews 0

“Het grootste camperavontuur met je (klein)kinderen!”

Ga op avontuur met je (klein) kinderen tijdens dit onvergetelijke camperavontuur! Samen maak je de leukste opdrachten en puzzels, waardoor je er echt even samen uit bent. Onderweg kom je langs plaatsen waar kinderen van 4 t/m 12 jaar alles kunnen ontdekken en beleven. Samen ontdek je in ongeveer 4 dagen verschillende locaties in Nederland en België.

Om je in te schrijven voor deze rally vragen we je hieronder een keuze te maken uit een van de perioden met bijbehorende leeftijdscategorie van de meereizende kinderen.
Aantal
Product is beschikbaar met verschillende opties

 

Veilige betaalmogelijkheden, o.a. via iDeal of Mister Cash!

 

Op werkdagen vóór 15.00 uur besteld, morgen in huis!

 

Toch niet naar wens, binnen 14 dagen retourneren mogelijk!

“Het grootste camperavontuur met je (klein)kinderen!”

Met deze rally beleef je een onvergetelijk camperavontuur samen met je (klein)kinderen! Je komt langs bijzondere plaatsen waar kinderen in de leeftijden van 4 t/m 12 jaar volop kunnen spelen, beleven en ontdekken. Jullie maken samen verschillende opdrachten en lossen puzzels & raadsels op bij de locaties die je onderweg tegenkomt. In ongeveer 4/5 dagen maken jullie samen een onvergetelijke camperreis! Deze rally’s worden georganiseerd tijdens de zomervakantie en herfstvakantie.

Editie: Een ontdekkingstocht met kids
Reisduur (indicatie): 4 dagen

Periode: juli-augustus of oktober
Lengte
Regio

Land(en): Nederland en België

Minimaal aantal equipes per periode: 75 equipes

Wat is de Nationale Camper Rally?

Je rijdt de rally binnen een door jou gekozen periode samen met andere camperaars, maar volledig individueel, op eigen tempo en op een eigen geschikt moment. Onderweg kom je verschillende locaties tegen waar je anders waarschijnlijk nooit geweest zou zijn. Natuurlijk krijg je over deze bijzondere locaties interessante informatie en vind je daarnaast vele leuke en uitdagende opdrachten in het rallyboek. Wanneer je de antwoorden hiervan instuurt, maak je kans op leuke prijzen!

Wat ontvang ik als ik mijzelf aanmeld?

De volledige route van de rally staat omschreven in een handzaam en compact rallyboek. Natuurlijk wordt er per locatie waardevolle informatie gegeven over bijvoorbeeld bezienswaardigheden, historie of andere leuke of interessante weetjes. Ook zul je bij veel locaties in de prachtige omgeving goed kunnen wandelen of fietsen, deze routes of natuurgebieden staan dan uiteraard ook vermeld.

De organisatie behoudt het recht om deze editie te annuleren indien het minimale aantal deelnemers niet wordt bereikt (Zie specificaties) of de situatie rondom het Coronavirus het niet toelaat . De organisatie houdt de ontwikkelingen rondom het Coronavirus nauwlettend in de gaten en wordt hierin geadviseerd door het RIVM. Indien er sprake is van annulering ontvangt u het volledige inschrijfgeld terug.   

0 Item

Datasheet

Landen
België
Nederland

Specifieke referenties