Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Voor meer informatie bekijk ons Privacybeleid.

De mooiste dorpen van Frankrijk

€ 24,99
rating Op dit moment zijn er nog geen reviews
Gemiddelde beoordeling 0/10 - Aantal reviews 0

Ontdek de mooiste Franse dorpen!

Ben je gek op Frankrijk? Ongetwijfeld dat dat mede komt door de talloze idyllische, karakteristieke & romantische dorpjes die je om de haverklap tegenkomt. Deze uitgave van Michelin leid jou naar de mooiste dorpen door heel Frankrijk!

Aantal
Laatste items in voorraad

 

 

 

De mooiste dorpen van Frankrijk - Michelin

Frankrijk telt onwijs veel dorpen, 80% van de Franse gemeenten tellen minder dan 2000 inwoners, waardoor deze als dorp worden beschouwd. Deze reisgids van Michelin, laat hiervan een mooie selectie zien. De geselecteerde dorpen zijn gecategoriseerd in 1-, 2- & 3-sterrendorpen.

De geselecteerde dorpen uit deze gids variëren enorm. Dorpen die zijn gegroeid rondom een kasteel of abdij, een dorp dat zich hoog aan rots vastklemt of een dorp aan de oever van een rivier.. Maar hoe dan ook, allemaal met een eigen verhaal en mede daardoor zéker een bezoek waard. 


Gerberoy, Riquewihr, Pérouges, Roussillon, Mont-Saint-Michel, Espelette, Aubeterre-sur-Dronne, Rocamadour, Sancerre... Namen die misschien al wel tot de verbeelding spreken; dorpen om volledig van te genieten en heerlijk door de romantische straatjes te struinen.

Ontdek de mooiste Franse dorpen! Vereer ze met een bezoek en geniet ervan.

- In de 3-sterrendorpen leidt een wandelroute je langs de belangrijkste bezienswaardigheden, zo mis je echt niets!

- Maak kennis met het levend erfgoed van Frankrijk en leer het échte Franse leven kennen.

- Met prachtige kleurenfoto's die je meteen zin doen krijgen om de camper in te stappen!

1 Item

Datasheet

Landen
Frankrijk

Andere klanten kochten dit product in combinatie met