Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Voor meer informatie bekijk ons Privacybeleid.

Combipakket Deel 2 + 3

€ 27,50
rating Bekijk review
Gemiddelde beoordeling 10/10 - Aantal reviews 1

Deel 2: Duitsland, Denemarken, Zwitserland & Oostenrijk

Deel 3: Spanje, Portugal, Italië, Slovenië, Kroatië & Griekenland

De Facile-en-Route Campergids is al tientallen jaren een begrip onder de Europese camperaar. De campergids is in 2020 vernieuwd en wordt aangeboden in 3 delen. Ieder deel bevat een eigen/unieke selectie van Europese landen. Met deze verandering is de gids o.a compacter, handzamer en gebruiksvriendelijker geworden. Daarnaast bevat ieder deel, zowel per land als per regio, meer inspiratie voor jou als camperaar. Aan de hand van duidelijke symbolen en afbeeldingen kun je in één oogopslag beoordelen of de camperplaats voldoet aan de voor jouw gestelde wensen. Kortom, een campergids met een nieuw uiterlijk maar wel met dezelfde kwaliteit die je gewend bent!

Aantal
Op voorraad. Op werkdagen vóór 15.00 uur besteld, morgen in huis!

 

 

 

De Facile-en-Route Campergids: nieuw design met dezelfde kwaliteit!

De Facile-en-Route Campergids is al tientallen jaren een begrip onder de Europese camperaar. De campergids is in 2020 vernieuwd en wordt aangeboden in drie delen. Voor jou als camperaar heeft dit diverse voordelen:

  1. De gids is compacter: hierdoor ligt deze gids bij gebruik veel beter in de hand en scheelt dit ook aanzienlijk in gewicht.
  2. De gids bevat informatie van een selectief aantal landen: hierdoor neem je de informatie mee die je nodig hebt.
  3. De gids bevat meer inspiratie: De gids bevat naast de informatie van camperplaatsen ook routetips per land. Daarbij bevat iedere regio per land inspiratie onderverdeeld in 4 categorieën (Doen, Zien, Proeven, Weten)
  4. De gids bevat duidelijke symbolen waardoor je in één oogopslag kan beoordelen of de camperplaats voldoet aan de door jou gestelde eisen. 

Bestel het combipakket van de Facile-en-Route Campergids en ontvang een GRATIS jaarabonnement op de Camperstop-App!

Dit combipakket bevat twee campergidsen (deel 2 en deel 3) en bevat informatie en inspiratie van de volgende landen:

Deel 2: Duitsland, Denemarken, Zwitserland & Oostenrijk + Deel 3: Spanje, Portugal, Italië, Slovenië, Kroatië & Griekenland

982 Items

Datasheet

Landen
Denemarken
Duitsland
Griekenland
Italië
Kroatië
Oostenrijk
Portugal
Slovenië
Spanje
Zwitserland

Klik hier om een review te schrijven

Facile-en-Route
rating
17-01-2020
wynants dirk

Makkelijk om in je bezit te hebben

Andere klanten kochten dit product in combinatie met