Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Voor meer informatie bekijk ons Privacybeleid.

Capitool reisgids Zuid-Engeland

€ 27,99
rating Op dit moment zijn er nog geen reviews
Gemiddelde beoordeling 0/10 - Aantal reviews 0

Capitool reisgids Zuid-Engeland

Uit de reeks 'Capitool reisgidsen' is dit deel uitgerust met informatie over Zuid-Engeland met o.a. architectuur, design, natuur, musea en restaurants.

Aantal
Laatste items in voorraad

 

 

 

De schoonheid van Zuid-Engeland

Zuid-Engeland is van een ongekende schoonheid en speelt een grote rol in de geschiedenis van Groot-Brittannië. Talloze landhuizen, stoere kastelen en bijzondere kathedralen verfraaien het landschap. De negen county's die samen Zuid-Engeland vormen, kennen een verrassende variëteit. Het zuidoosten - Kent, East Sussex, West Sussex en Hampshire - is verreweg de drukst bevolkte en welvarendste regio van Engeland. Het westen, met name Cornwall, heeft een ruiger, primitiever landschap.

De Capitool Reisgids Zuid-Engeland

De reisgids is opgedeeld in zes verschillende streken die Zuid-Engeland rijk is. Elk gebied wordt in een apart hoofdstuk beschreven, inclusief foto's, illustraties en kaarten, opengewerkte tekeningen, driedimensionale beelden en plattegronden van de belangrijkste bezienswaardigheden. Denk bijvoorbeeld aan het beroemdste prehistorische monument van Europa Stonehenge, het nationale park Dartmoor, de Westminster Abbey in Londen en de kustplaats Brighton. De reisgids beschikt tevens over een handige lijst van restaurants, accommodaties, winkels en speciale activiteiten. Daarnaast geeft Capitool Zuid-Engeland in alle tijden praktische informatie over jouw reis. 

1 Item

Datasheet

Landen
Groot-Brittannië

Andere klanten kochten dit product in combinatie met