Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Voor meer informatie bekijk ons Privacybeleid.

Capitool reisgids Portugal

€ 27,99
rating Op dit moment zijn er nog geen reviews
Gemiddelde beoordeling 0/10 - Aantal reviews 0

Capitool reisgids Portugal

Uit de reeks 'Capitool reisgidsen' is dit deel uitgerust met informatie over Portugal met o.a. architectuur, design, natuur, musea en restaurants.

Aantal
Laatste items in voorraad

 

 

 

Capitool reisgids Portugal: de ideale reisgids voor jouw reis door Portugal!

Het landschap van Portugal biedt een verscheidenheid aan natuurschoon en ervaringen. In een dag reis je van de hoge weilanden in het noorden naar de golvende vlakte in het zuiden. Daarnaast is het nooit ver naar de zonovergoten kust op het platteland. Madeira en de Azoren zijn paradijselijke eilanden voor de liefhebbers van rust en natuur. Verspreid over een aantal heuvels ligt de Hoofdstad Lissabon: een heerlijke plek om als camperaar te vertoeven. 

De reisgids laat jou alles weten over de echte do's en don'ts van jouw huidige verblijfplaats. Omdat er zoveel te ontdekken is, zijn er verschillende kaarten te vinden per gebied met de leukste bezienswaardigheden. Op die manier zie je altijd wel een paar bezienswaardigheden. Benieuwd naar welke gebieden er allemaal zijn? In deze gids zijn de volgende streken te vinden: Lissabon, de kust van Lissabon, Estremadura en Ribatejo, De Beira-provincies, Douro en Tras-os-Montes, Minho, Alentejo, Algarve, Madeira & Azoren.

Met 480 pagina's aan tekst, kaarten en Illustraties is de Capitool reisgids Portugal een compleet handboek aan onmisbare informatie. Zo kun jij op de beste manier de camperreis van jouw dromen maken. 

2 Items

Datasheet

Landen
Portugal

Andere klanten kochten dit product in combinatie met