Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Voor meer informatie bekijk ons Privacybeleid.

Capitool reisgids Noorwegen

€ 27,99
rating Bekijk review
Gemiddelde beoordeling 10/10 - Aantal reviews 1

Capitool reisgids Noorwegen

Uit de reeks 'Capitool reisgidsen' is dit deel uitgerust met informatie over Noorwegen met o.a. design, natuur, musea en restaurants.

Aantal
Laatste items in voorraad

 

 

 

Buitenactiviteiten

Er zijn maar weinig landen die zoveel mogelijkheden voor buitenactiviteiten bieden als Noorwegen, met talloze fjorden, gletsjers, bergen en steppen. Voor iedereen is hier wel iets: van skiën en zwemmen tot openluchtmusea en walvisexcursies in de fjorden, en niet te vergeten: het betoverende noorderlicht dat je niet mag missen. De hoofdstad Oslo heeft veel interessante musea, prachtige parken en geweldige winkels. Kortom, elke vakantieganger komt in Noorwegen aan zijn trekken.

De Capitool reisgids Noorwegen

De reisgids is opgedeeld in de zeven verschillende streken die Noorwegen rijk is. Elk gebied wordt in een apart hoofdstuk beschreven, inclusief foto's, illustraties en kaarten, opengewerkte tekeningen, driedimensionale beelden en plattegronden van de belangrijkste bezienswaardigheden. Daarnaast beschikt de reisgids over een handige lijst van restaurants, accommodaties, winkels, amusement, sport en buitenactiviteiten.

1 Item

Datasheet

Landen
Noorwegen

Klik hier om een review te schrijven

Goed!
rating
19-01-2021
Sneep

Goede reisgids!

Andere klanten kochten dit product in combinatie met