Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Voor meer informatie bekijk ons Privacybeleid.

Capitool reisgids Italië

€ 38,99
rating Op dit moment zijn er nog geen reviews
Gemiddelde beoordeling 0/10 - Aantal reviews 0

Capitool reisgids Italië

Uit de reeks 'Capitool reisgidsen' is dit deel uitgerust met informatie over Italië met o.a. architectuur, historie, natuur, restaurants en musea.

Aantal
Laatste items in voorraad

 

 

 

Tradities, landschappen, wijnen en de keuken


Italië heeft een grote diversiteit aan regio's en bezienswaardigheden. 

In het noordoosten vind je de majestueuze Dolomieten met middeleeuwse kastelen en Venetië met zijn magnifieke monumenten. In het centrale deel van Italië is Florence in Toscane een van de befaamdste plaatsen. Umbrië en Le Marche bieden een idyllisch landschap met pittoreske heuvelstadjes. Zuid-Italië, met ook Napels, Sardinië en Sicilië, bezit een rijke collectie archeologische vondsten. De hoofdstad Rome heeft vele schitterende bezienswaardigheden: het Forum Romanum en het Colosseum mag je eigenlijk niet missen. 

De Capitool Reisgids Italië 
In de reisgids Italië is het land opgedeeld in achttien gebieden. Elk gebied wordt in een apart hoofdstuk beschreven. Ieder hoofdstuk bevat foto's, illustraties en kaarten, opengewerkte tekeningen, driedimensionale beelden en plattegronden van de belangrijkste bezienswaardigheden. Met ook geschiedenis, architectuur, muziek en opera, accommodatie, restaurants, amusement en winkels. 

Met de frisse nieuwe lay-out, nieuwe hotel- en restaurantpagina's, verbeterde kaarten en nieuwe reisroutes heeft de reisgids een complete make-over gekregen.

Extra productinformatie
• Uitgeverij Capitool
• Druk/editie: 2016
• Omvang: 672 pagina’s 
• Landen: Italië
• Taal: Nederlands

1 Item

Datasheet

Landen
Italië

Andere klanten kochten dit product in combinatie met