Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Voor meer informatie bekijk ons Privacybeleid.

Capitool reisgids Ierland

€ 27,99
rating Op dit moment zijn er nog geen reviews
Gemiddelde beoordeling 0/10 - Aantal reviews 0

Capitool reisgids Ierland

Uit de reeks 'Capitool reisgidsen' is dit deel uitgerust met informatie over Ierland met o.a. architectuur, design, natuur, musea en restaurants.

Aantal
Laatste items in voorraad

 

 

 

Deze Capitool reisgids Ierland helpt je bij het samenstellen van je perfecte camperreis!

Deze reisgids verdeelt Ierland in acht regio's: Dublin, Zuidoost-Ierland, Cork en Kerry, de Lower Shannon, West-Ierland, Noordwest-Ierland, de Midlands en Noord-Ierland. Ontdek verschillende whiskeys tijdens een proeverij, surf bij de gouden stranden van Sligo, dwaal door de historische hallen van Trinity College in Dublin of bewandel de kustpaden van de Giant's Causeway. Van filmische landschappen, schitterende kastelen en prehistorische vindplaatsen tot populaire sportevenementen, traditionele muziek en de nieuwe regionale keuken: deze gids toont je de parels van Ierland.

Met 320 pagina's aan tekst, kaarten en Illustraties is de Capitool reisgids Ierland een compleet handboek aan onmisbare informatie. Zo kun jij op de beste manier de camperreis van jouw dromen maken. 

1 Item

Datasheet

Landen
Ierland

Andere klanten kochten dit product in combinatie met