Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Voor meer informatie bekijk ons Privacybeleid.

Capitool reisgids Groot-Brittannië

€ 38,99
rating Op dit moment zijn er nog geen reviews
Gemiddelde beoordeling 0/10 - Aantal reviews 0

Capitool reisgids Groot-Brittannië

Uit de reeks 'Capitool reisgidsen' is dit deel uitgerust met informatie over Groot-Brittannië met o.a. historie, natuur, architectuur, restaurants en musea.

Aantal
Laatste items in voorraad

 

 

 

Vol historie en landschappen

Tot de vele bezienswaardigheden van Groot-Brittannië behoren oude universiteiten, sprookjesachtige tuinen, koninklijke paleizen, kastelen, landhuizen en kathedralen, waarvan velen een belangrijke rol speelden in de vroege geschiedenis van het land.

Het gevoel voor traditie leeft hier sterk. Ook de vele steden, als Londen, Cambridge, York en Liverpool verdienen een bezoek. Schotland en Wales zijn aparte landen binnen het Verenigd Koninkrijk en hebben hun eigen gebruiken en tradities. De Capitool Reisgids Groot-Brittannië

In de reisgids Groot-Brittannië is het land opgedeeld in vijftien gebieden. Elk gebied wordt in een apart hoofdstuk beschreven. Ieder hoofdstuk bevat foto's, illustraties en kaarten, opengewerkte tekeningen, driedimensionale beelden en plattegronden van de belangrijkste bezienswaardigheden. Met ook geschiedenis, accommodatie, restaurants, amusement, buitenactiviteiten en winkels.

Met de frisse nieuwe lay-out, nieuwe hotel- en restaurantpagina's, verbeterde kaarten en nieuwe reisroutes heeft de reisgids een complete make-over gekregen.

Extra productinformatie
• Uitgeverij Capitool
• Druk/editie: 2015
• Omvang: 672 pagina’s
• Landen: Groot-Brittannië
• Taal: Nederlands

1 Item

Datasheet

Landen
Groot-Brittannië

Andere klanten kochten dit product in combinatie met