Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Voor meer informatie bekijk ons Privacybeleid.

Capitool reisgids Frankrijk

€ 38,99
rating Op dit moment zijn er nog geen reviews
Gemiddelde beoordeling 0/10 - Aantal reviews 0

Capitool reisgids Frankrijk

Uit de reeks 'Capitool reisgidsen' is dit deel uitgerust met informatie over Frankrijk met o.a. kastelen, natuur, historie, restaurants en musea.

Aantal
Er zijn niet genoeg producten op voorraad

 

 

 

Landelijk leven
De keuken en de wijnen van Frankrijk zijn wereldberoemd. Het leven op het land, tafels in de zon en een overvloed aan wijn en sterkte verhalen is voor de Fransen zelf even aanlokkelijk als voor de toeristen. Het Franse landschap is heel afwisselend, van bergplateaus tot vruchtbaar akkerland, van traditionele dorpjes tot deftige boulevards.

Elke regio heeft zijn eigen kenmerken, maar de hoofdstad Parijs vormt de spil van het land. Tot de grootste publiekstrekkers van de stad behoren het Louvre en de Eiffeltoren.

De Capitool Reisgids Frankrijk 
In de reisgids Frankrijk is het land opgedeeld in zestien gebieden. Elk gebied wordt in een apart hoofdstuk beschreven. Ieder hoofdstuk bevat foto's, illustraties en kaarten, opengewerkte tekeningen, driedimensionale beelden en plattegronden van de belangrijkste bezienswaardigheden. Met ook geschiedenis, accommodatie, restaurants, amusement, buitenactiviteiten en winkels.

Met de frisse nieuwe lay-out, nieuwe hotel- en restaurantpagina's, verbeterde kaarten en nieuwe reisroutes heeft de reisgids een complete make-over gekregen.

Extra productinformatie
• Uitgeverij Capitool
• Druk/editie: 2016
• Omvang: 672 pagina’s
• Landen: Frankrijk
• Taal: Nederlands

Datasheet

Landen
Frankrijk

Andere klanten kochten dit product in combinatie met