Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Voor meer informatie bekijk ons Privacybeleid.

Capitool reisgids Duitsland

€ 38,99
rating Op dit moment zijn er nog geen reviews
Gemiddelde beoordeling 0/10 - Aantal reviews 0

Capitool reisgids Duitsland

Uit de reeks 'Capitool reisgidsen' is dit deel uitgerust met informatie over Duitsland met o.a. historie, natuur, kunst, musea en restaurants.

Aantal
Levertijd van dit product 3-5 werkdagen

 

 

 

Scherpe contrasten

De zuidelijke regio in Duitsland staat vooral bekend om zijn Alpen, bier, Bodenmeer en het sprookjeskasteel, terwijl Noord-Duitsland een zeer afwisselend landschap kent, variërend van zandstranden tot moreneheuvels en heidevelden.

In het westen vind je onder andere Keulen, met zijn majestueuze kathedraal, de musea van Frankfurt en uit het westen komen de meest uitmuntende wijnen. In Oost-Duitsland, is naast de stad Berlijn, de merenstreek van Zuid-Brandenburg en het Thüringer Wald een bezoek meer dan waard. De

Capitool Reisgids Duitsland 
In de reisgids Duitsland is het land opgedeeld in veertien gebieden. Elk gebied wordt in een apart hoofdstuk beschreven. Ieder hoofdstuk bevat foto's, illustraties en kaarten, opengewerkte tekeningen, driedimensionale beelden en plattegronden van de belangrijkste bezienswaardigheden. Met ook geschiedenis, accommodatie, restaurants, amusement, buitenactiviteiten en winkels. Met de frisse nieuwe lay-out, nieuwe hotel- en restaurantpagina's, verbeterde kaarten en nieuwe reisroutes heeft de reisgids een complete make-over gekregen.

Extra productinformatie
• Uitgeverij Capitool
• Druk/editie: 2015
• Omvang: 584 pagina’s
• Landen: Duitsland
• Taal: Nederlands

Datasheet

Landen
Duitsland

Andere klanten kochten dit product in combinatie met