Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Voor meer informatie bekijk ons Privacybeleid.

Capitool reisgids Denemarken

€ 27,99
rating Op dit moment zijn er nog geen reviews
Gemiddelde beoordeling 0/10 - Aantal reviews 0

Capitool reisgids Denemarken

Uit de reeks 'Capitool reisgidsen' is dit deel uitgerust met informatie over Denemarken met o.a. architectuur, design, natuur, musea en restaurants. .

Aantal
Laatste items in voorraad

 

 

 

Deze capitool reisgids Denemarken helpt je bij het samenstellen van jou perfecte camperreis!

Denemarken is een eilandenrijk met veel kust, met zandstranden, fjorden en fraaie vissersplaatsjes. Landinwaarts vind je kleurige plaatsen, bossen, kastelen, meren en Vikingrestanten. Jutland is het vasteland en Seeland is het grootste eiland. De hoofdstad Kopenhagen heeft veel bijzondere attracties, waaronder de drie koninklijke paleizen en de geliefde Kleine Zeemeermin.

In de reisgids Denemarken is het land opgedeeld in acht gebieden. Elk gebied wordt in een apart hoofdstuk beschreven. Ieder hoofdstuk bevat foto's, illustraties en kaarten, opengewerkte tekeningen, driedimensionale beelden en plattegronden van de belangrijkste bezienswaardigheden. Met ook geschiedenis, accommodatie, restaurants, amusement, buitenactiviteiten en winkels. Met de frisse nieuwe lay-out, nieuwe hotel- en restaurantpagina's, verbeterde kaarten en nieuwe reisroutes heeft de reisgids een complete make-over gekregen.

Extra productinformatie
• Uitgeverij Capitool
• Druk/editie: 2020
• Omvang: 288 pagina’s
• Landen: Denemarken
• Taal: Nederlands

2 Items

Datasheet

Landen
Denemarken

Andere klanten kochten dit product in combinatie met