Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Voor meer informatie bekijk ons Privacybeleid.

Capitool reisgids België & Luxemburg

€ 27,99
rating Op dit moment zijn er nog geen reviews
Gemiddelde beoordeling 0/10 - Aantal reviews 0

Capitool reisgids België en Luxemburg

Uit de reeks 'Capitool reisgidsen' is dit deel uitgerust met informatie over België en Luxemburg met o.a. winkels, architectuur, historie, musea en restaurants.

Aantal
Laatste items in voorraad

 

 

 

Rijke culturele tradities

Vlaanderen is beroemd om zijn oude handelssteden, zoals Brugge, Gent en Antwerpen, waar veel rijkversierde architectuur uit het verleden bewaard is gebleven. Wallonië en Luxemburg zijn ruiger, omdat de heuvelachtige, beboste Ardennen het landschap domineren; beide regio's zijn bezaaid met kathedralen en kastelen. De gebieden kennen tal van musea, van kant en schilderijen tot auto's en chocolade. De grootste toeristische stad aan de kust is Oostende met een drukke jacht- en vissershaven.

De Capitool Reisgids België & Luxemburg
In de reisgids België & Luxemburg zijn de landen opgedeeld in zeven gebieden. Elk gebied wordt in een apart hoofdstuk beschreven. Ieder hoofdstuk bevat foto's, illustraties en kaarten, opengewerkte tekeningen, driedimensionale beelden en plattegronden van de belangrijkste bezienswaardigheden. Met ook geschiedenis, accommodatie, restaurants, amusement, buitenactiviteiten en winkels.

Met de frisse nieuwe lay-out, nieuwe hotel- en restaurantpagina's, verbeterde kaarten en nieuwe reisroutes heeft de reisgids een complete make-over gekregen.

Extra productinformatie
• Uitgeverij Capitool
• Druk/editie: 2015
• Omvang: 344 pagina’s
• Landen: België en Luxemburg
• Taal: Nederlands

1 Item

Datasheet

Landen
België
Luxemburg

Andere klanten kochten dit product in combinatie met