Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Voor meer informatie bekijk ons Privacybeleid.

CampingCard ACSI 2019

€ 17,95
rating Op dit moment zijn er nog geen reviews
Gemiddelde beoordeling 0/10 - Aantal reviews 0

Voordelig kamperen in het laagseizoen

De CampingCard ACSI 2019 is een kortingskaart om tegen een gereduceerd tarief op campings te kunnen overnachten (buiten het hoogseizoen). Het bevat de kortingskaart, tweedelige campinggids & een mini-atlas.

Aantal
Op voorraad. Op werkdagen vóór 15.00 uur besteld, morgen in huis!

  • Veilige betaalmogelijkheden, o.a. via iDeal of Mister Cash! Veilige betaalmogelijkheden, o.a. via iDeal of Mister Cash!
  • Op werkdagen vóór 15.00 uur besteld, morgen in huis! Op werkdagen vóór 15.00 uur besteld, morgen in huis!
  • Toch niet naar wens, binnen 14 dagen retourneren mogelijk! Toch niet naar wens, binnen 14 dagen retourneren mogelijk!

CampingCard ACSI 2019

Onmisbaar voor de fervente kampeerder

Ben je niet gebonden aan het hoogseizoen? Met deze kortingskaart kun je voordelig kamperen buiten het hoogseizoen. je betaalt één van de vijf vaste, lage tarieven per nacht. De kortingen kunnen oplopen tot wel 60%! De kaart wordt geaccepteerd op maar liefst 3.400 campings in heel Europa en het werkt ook nog eens erg eenvoudig. Op vertoon van jouw kortingskaart kun je met twee volwassenen in het laagseizoen kamperen voor € 12, € 14, € 16, € 18 of € 20 bij de deelnemende campings. Na vier nachten heb je het aankoopbedrag van de ACSI campingCard al terugverdiend! 

Alle deelnemende campings staan in de handzame gids die je gratis bij de CampingCard ACSI ontvangt. De campings worden ieder jaar door de ACSI-inspecteurs geïnspecteerd. Van iedere camping is dan ook uitgebreide en betrouwbare informatie te vinden, waaronder de voorzieningen, sfeerteksten, de GPS-coördinaten en een routebeschrijving. De gids is inclusief mini-atlas met overzichtelijke landkaarten, voorzien van alle campings. CampingCard ACSI is uitsluitend geldig in het voor- en naseizoen. De exacte data verschillen per camping. In de gids lees je in welke periodes de camping de kortingskaart accepteert. 

Inclusief: GPS-coördinaten, voor perfecte navigatie naar elke camping en een mini-atlas met overzichtelijke landkaarten met alle campings Goed om te weten:Thuis hoef je geen administratieve handelingen te verrichten of betalingen te doen. Je rekent gewoon af op de camping; je hoeft niet vooruit te betalen. Op 656 campings zijn 3 kinderen (t/m 5 jaar) bij de overnachtingsprijs inbegrepen.


Extra productinformatie
• Uitgeverij ACSI Publishing
• Landen: België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Groot-Brittannië, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Portugal, Slovenië, Spanje, Tsjechië, Zweden, Zwitserland 
• Omvang: set 2 delen
• Taal: Nederlands

7 Items

Datasheet

Landen
Duitsland
Europa
Frankrijk
Groot-Brittannië
Nederland
Spanje

Andere klanten kochten dit product in combinatie met