Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Voor meer informatie bekijk ons Privacybeleid.

Brit Stops 2020

€ 36,95
rating Bekijk review
Gemiddelde beoordeling 10/10 - Aantal reviews 1

Gratis overnachten bij ruim 975 aangesloten (boeren)bedrijven & pubs!

Ga je de oversteek maken naar Engeland, Wales, Ierland of Schotland? Dan is Brit Stops dé ideale reisgenoot. Een lidmaatschap kost slechts € 36,95, hiermee kun je een heel jaar gratis overnachten bij alle aangesloten gastgevers. Met Brit Stops leer je de Britse countryside pas écht kennen! 

Aantal
Op voorraad. Op werkdagen vóór 15.00 uur besteld, morgen in huis!

 

 

 

Brit Stops - 2020

Een jaar lang gratis overnachten met je camper op de Britse Countryside.
Brit Stops geeft je toegang tot ruim 975 aangesloten en zéér gastvrije camperlocaties door heel het Verenigd Koninkrijk!

Brit stops is een initiatief vanuit Groot-Brittannië en Ierland, waarbij hetzelfde principe geldt als de inmiddels welbekende en geroemde formules France Passion en Espana Discovery. Brit Stops is daarmee een ideale reisgenoot voor als je de oversteek gaat maken naar het prachtige Engeland, mysterieuze Wales, geliefde Ierland of sprookjesachtige Schotland. Bij meer dan 975 (boeren)bedrijven en pubs kun je gratis overnachten met de camper. Van elke gastgever wordt een beschrijving gegeven van de desbetreffende bedrijfsactiviteiten. Deze variëren van zalmrokerij tot bierbrouwerij en van gezellige pub tot boerderij. Op vertoon van een geldig jaarvignet van Brit Stops op de voorruit van je camper kun je gebruik maken van deze formule. 

Let op: alleen campers die geheel 'self-supporting' zijn worden toegestaan op de locaties van Brit Stops. De plaatsen zijn geen campings en bieden dan ook niet altijd service-faciliteiten zoals water, stroom en sanitair. In de gids wordt duidelijk beschreven welke servicefaciliteiten u kunt verwachten ter plekke. 

Een lidmaatschap van Brit Stops kost € 36,95 en is geldig van maart 2020 t/m februari 2021 en wordt niet automatisch verlengd. 

69 Items

Datasheet

Landen
Groot-Brittannië
Ierland

Klik hier om een review te schrijven

10
rating
20-05-2020
Roel.schrage
Nu niet te gebruiken corona erg jammer we hadden nu in scotland gezeten

Andere klanten kochten dit product in combinatie met