Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft.  Voor meer info  Privacy Policy

Brit Stops 2019
  • Brit Stops 2019

Brit Stops 2019

€ 36,95
rating Op dit moment zijn er nog geen reviews
Gemiddelde beoordeling 0/10 - Aantal reviews 0

Gratis overnachten bij ruim 800 aangesloten (boeren)bedrijven & pubs!

Ga je de oversteek maken naar Engeland, Wales, Ierland of Schotland? Dan is Brit Stops dé ideale reisgenoot. Een lidmaatschap kost slechts € 36,95, hiermee kun je een heel jaar gratis overnachten bij alle aangesloten gastgevers. Met Brit Stops leer je de Britse countryside pas écht kennen! 

Aantal
Er zijn niet genoeg producten op voorraad

  • Veilige betaalmogelijkheden, o.a. via iDeal of Mister Cash! Veilige betaalmogelijkheden, o.a. via iDeal of Mister Cash!
  • Op werkdagen vóór 15.00 uur besteld, morgen in huis! Op werkdagen vóór 15.00 uur besteld, morgen in huis!
  • Toch niet naar wens, binnen 14 dagen retourneren mogelijk! Toch niet naar wens, binnen 14 dagen retourneren mogelijk!

Brit Stops - 2019

Een jaar lang gratis overnachten met je camper op de Britse Countryside.
Brit Stops geeft je toegang tot ruim 800 aangesloten en zéér gastvrije camperlocaties door heel het Verenigd Koninkrijk!

Brit stops is een initiatief vanuit Groot-Brittannië en Ierland, waarbij hetzelfde principe geldt als de inmiddels welbekende en geroemde formules France Passion & Espana Discovery! Brit Stops is daarmee een ideale reisgenoot voor als je de oversteek gaat maken naar het prachtige Engeland, mysterieuze Wales, geliefde Ierland of sprookjesachtige Schotland. Bij meer dan 800 (boeren)bedrijven en pubs kun je gratis overnachten met de camper. Van elke gastgever wordt een beschrijving gegeven van de desbetreffende bedrijfsactiviteiten. Deze variëren van zalmrokerij tot bierbrouwerij en van gezellige pub tot boerderij. Op vertoon van een geldig jaarvignet van Brit Stops op de voorruit van je camper kun je gebruik maken van deze formule. 

Let op: alleen campers die geheel 'self-supporting' zijn worden toegestaan op de locaties van Brit Stops. De plaatsen zijn geen campings en bieden dan ook niet altijd service-faciliteiten zoals water, stroom en sanitair. In de gids wordt duidelijk beschreven welke servicefaciliteiten u kunt verwachten ter plekke. 

Een lidmaatschap van Brit Stops kost € 36,95 en is geldig van maart 2019 t/m februari 2020 en wordt niet automatisch verlengd. 

Wist je dat er ook soortgelijke formules zijn voor andere landen/gebieden? Camperreiswinkel.nl biedt naast Brit Stops de volgende lidmaatschappen aan:

España Discovery - Gratis overnachten bij ruim 200 verschillende Spaanse bodega's & wijngaarden

France Passion - Wakker worden bij meer dan 2.000 Franse (wijn)boeren!

Andere klanten kochten dit product in combinatie met