Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft.  Voor meer info  Privacy Policy

Brit Stops 2018
  • Brit Stops 2018

Brit Stops 2018

€ 36,95
rating Bekijk alle 2 reviews
Gemiddelde beoordeling 9/10 - Aantal reviews 2

Overnachten op de Britse Countryside

Gaat u de oversteek maken naar Engeland, Wales, Ierland of Schotland? Dan is Brit Stops een ideale reisgenoot. Een lidmaatschap kost slechts € 36,95, hiermee kunt u een heel jaar gratis overnachten bij alle aangesloten gastgevers. 

Aantal
Er zijn niet genoeg producten op voorraad

  • Veilige betaalmogelijkheden, o.a. via iDeal of Mister Cash! Veilige betaalmogelijkheden, o.a. via iDeal of Mister Cash!
  • Op werkdagen vóór 15.00 uur besteld, morgen in huis! Op werkdagen vóór 15.00 uur besteld, morgen in huis!
  • Toch niet naar wens, binnen 14 dagen retourneren mogelijk! Toch niet naar wens, binnen 14 dagen retourneren mogelijk!

Brit Stops - 2018

Gratis overnachten met je camper op de Britse Countryside

Brit stops is een initiatief vanuit Groot-Brittannië en Ierland, waarbij hetzelfde principe geldt als de inmiddels welbekende en geroemde formules France Passion & Espana Discovery! Brit Stops is daarmee een ideale reisgenoot voor als u de oversteek gaat maken naar het prachtige Engeland, mysterieuze Wales, geliefde Ierland of sprookjesachtige Schotland. Bij meer dan 800 gastgevers kun je gratis overnachten met de camper. Van elke gastgever wordt een beschrijving gegeven van de bedrijfsactiviteiten. Deze variëren van zalmrokerij tot bierbrouwerij en van gezellige pub tot boerderij. Op vertoon van een geldig jaarvignet van Brit Stops op de voorruit van je camper kun je gebruik maken van deze formule. 

Let op: alleen campers die geheel 'self-supporting' zijn worden toegestaan op de locaties van Brit Stops. De plaatsen zijn geen campings en bieden dan ook niet altijd service-faciliteiten zoals water, stroom en sanitair. In de gids wordt duidelijk beschreven welke servicefaciliteiten u kunt verwachten ter plekke. 

Een lidmaatschap van Brit Stops kost € 36,95 en is geldig van maart 2018 t/m februari 2019 en wordt niet automatisch verlengd. 

Wist je dat er ook soortgelijke formules zijn voor andere landen/gebieden? Camperreiswinkel.nl biedt naast Brit Stops de volgende lidmaatschappen aan:

España Discovery - Gratis overnachten bij ruim 200 verschillende Spaanse bodega's & wijngaarden

France Passion - Wakker worden bij meer dan 2.000 Franse (wijn)boeren!

Datasheet

Landen
Groot-Brittannië
Ierland

Klik hier om een review te schrijven

Brit stop
rating
23-08-2018
Netty

Soms wel wat tekort aan informatie over de staanplaats.

Fantastisch
rating
08-08-2018
Frouke
wat een super concept we hebben er volop en naar alle tevredenheid veel plezier van gehad

Andere klanten kochten dit product in combinatie met