Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Voor meer informatie bekijk ons Privacybeleid.

Boter, Kaas en Eieren

€ 25,00
rating Bekijk review
Gemiddelde beoordeling 10/10 - Aantal reviews 1

“Boer zoekt camperaars: ontdek het plattelandsleven”

Met de ‘Boter, Kaas en Eieren’ rally ga je het Nederlandse platteland ontdekken! In zo’n 8-9 dagen leer je van alles over het echte boerenleven en maak je kennis met het werk en de producten van de boeren. Tijdens de rally kom je verschillende opdrachten tegen waardoor je je echt in het boerenleven waant!
Deze editie is minder geschikt voor deelnemers die reizen met huisdieren.

Inschrijfperiode verlopen!!

De inschrijfperiode voor de rally "Boter, Kaas en Eieren" is verlopen! Klik hier en ontvang als eerst bericht over nieuwe edities van de Nationale Camper Rally 2022!

Aantal
Niet op voorraad

 

Veilige betaalmogelijkheden, o.a. via iDeal of Mister Cash!

 

Op werkdagen vóór 15.00 uur besteld, morgen in huis!

 

Toch niet naar wens, binnen 14 dagen retourneren mogelijk!

“Boer zoekt camperaars: ontdek het plattelandsleven”

‘Boter, Kaas en Eieren’ rally, dat kan maar één ding betekenen: je gaat het platteland en lokale producten ontdekken! In minimaal 8 tot 9 dagen leer je o.a. hoe kaas wordt gemaakt, kom je bij een geitenhouderij waar je kleine lammetjes vrolijk in de weide ziet rondspringen en proef je van allerlei lekkers. De boeren verwelkomen je graag en laten je kennis maken met hun werk en producten. Stroop de mouwen alvast maar op, tijdens de rally kom je verschillende opdrachten tegen en wordt je uitgedaagd het boerenleven in te stappen!

Editie: Boter, Kaas en Eieren
Reisduur (indicatie): 8-9 dagen
Lengte: 760 kilometer
Regio: Midden-Zuid Nederland

Land(en): Nederland


Wat is de Nationale Camper Rally?

Je rijdt de rally binnen een door jou gekozen periode samen met andere camperaars, maar volledig individueel, op eigen tempo en op een eigen geschikt moment. Onderweg kom je verschillende locaties tegen waar je anders waarschijnlijk nooit geweest zou zijn. Natuurlijk krijg je over deze bijzondere locaties interessante informatie en vind je daarnaast vele leuke en uitdagende opdrachten in het rallyboek. Wanneer je de antwoorden hiervan instuurt, maak je kans op leuke prijzen!

Wat ontvang ik als ik mijzelf aanmeld?

De volledige route van de rally staat omschreven in een handzaam en compact rallyboek. Natuurlijk wordt er per locatie waardevolle informatie gegeven over bijvoorbeeld bezienswaardigheden, historie of andere leuke of interessante weetjes. Ook zul je bij veel locaties in de prachtige omgeving goed kunnen wandelen of fietsen, deze routes of natuurgebieden staan dan uiteraard ook vermeld.

De organisatie behoudt het recht om deze editie te annuleren indien het minimale aantal deelnemers niet wordt bereikt (Zie specificaties) of de situatie rondom het Coronavirus het niet toelaat . De organisatie houdt de ontwikkelingen rondom het Coronavirus nauwlettend in de gaten en wordt hierin geadviseerd door het RIVM. Indien er sprake is van annulering ontvangt u het volledige inschrijfgeld terug.   

Datasheet

Landen
Nederland

Specifieke referenties

Klik hier om een review te schrijven

Boter, Kaas en Eieren
rating
06-05-2021
Margriet