Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Voor meer informatie bekijk ons Privacybeleid.

Bauernleben 2021

€ 34,90
rating Bekijk alle 2 reviews
Gemiddelde beoordeling 10/10 - Aantal reviews 2

Gratis overnachten bij honderden boerenbedrijven & wijnhuizen door heel Oostenrijk!

Met Bauernleben leer je het Oostenrijkse (boeren)leven kennen. Ben je op zoek naar gratis en zeer unieke overnachtingslocaties voor je camperreis door Oostenrijk? Ver weg van het massatoerisme en (over)volle campings en camperplaatsen. Dan is Bauernleben, met ruim 400 unieke en gratis overnachtingslocaties, een geweldige toevoeging aan jouw reis met de camper door het veelzijdig Oostenrijk. Bauernleben 2021 is geldig t/m 31 maart 2022!

Aantal
Op voorraad. Op werkdagen vóór 15.00 uur besteld, morgen in huis!

 

Veilige betaalmogelijkheden, o.a. via iDeal of Mister Cash!

 

Op werkdagen vóór 15.00 uur besteld, morgen in huis!

 

Toch niet naar wens, binnen 14 dagen retourneren mogelijk!

Bauernleben 2021

Gratis overnachten bij ruim 400 aangesloten boerenbedrijven & wijnhuizen verspreid door heel Oostenrijk!

Leer het veelzijdige Oostenrijk kennen en haar heerlijke lokale/regionale producten. De Oostenrijkse boeren & gastheren/-dames zijn trots op hun levenswerk en kunnen niet wachten om jou te verwelkomen op hun privéterrein. bij aankoop van de campergids Bauernleben krijg je exclusief toegang tot de aangesloten (boeren)bedrijven en ben je van harte welkom om te komen overnachten. De campergids laat naast de adresgegevens, ook zien wat je op locatie kan verwachten. je ontdekt op deze wijze Oostenrijk zoals je dat nog niet eerder deed. 

Een lidmaatschap van Bauernleben kost € 34,90 en loopt t/m 31 maart 2022 en is enkel te bestellen bij Camperreiswinkel.nl. Het lidmaatschap wordt niet automatisch verlengd. De campergids is alleen verkrijgbaar in een Duitstalige uitgave!

Let op: de overnachtingslocaties betreffen geen camperplaatsen en/of campings, je overnacht hier echt bij de gastgevers op hun privéterrein. Het kan dus voorkomen dat er geen/weinig voorzieningen zijn op locatie. Wat je wel kunt verwachten op locatie, dat duidelijk aangegeven in de gids. Je mag op iedere locatie, indien er plek is, maximaal 24 uur overnachten zonder enige (financiële) verplichting tot aankoop op locatie. Een vriendelijke 'Guten Tag' bij aankomst en 'Auf Wiedersehen' bij vertrek wordt zeer gewaardeerd!

Bauernleben is aangesloten bij dezelfde organisatie als o.a. France Passion, España Discovery, Brit Stops & Pintrip.

8 Items

Specifieke referenties

Klik hier om een review te schrijven

Bauernleben
rating
19-01-2021
Jan de Weerd

Al een route mee gemaakt in Oostenrijk

Gids
rating
19-01-2021
Patrick Clerens

Handige compacte campergids 

Andere klanten kochten dit product in combinatie met