Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Voor meer informatie bekijk ons Privacybeleid.

ANWB Camperboek Duitsland

€ 24,99
rating Bekijk review
Gemiddelde beoordeling 9/10 - Aantal reviews 1

20 Camperroutes door Duitsland.

Met deze gids reis je gemakkelijk met de camper door heel Duitsland. Alle routes bevatten informatie over mooiste plaatsen, bezienswaardigheden en tips om te overnachten. Uiteraard zijn de routes uitgebreid beschreven, incl. gedetailleerde kaarten.

Aantal
Laatste items in voorraad

 

 

 

ANWB Camperboek Duitsland - De mooiste routes met de camper

Het ANWB camperboek bevat 20 camperroutes door heel Duitsland. Van de kust in het Noorden tot het Donaudal in het zuiden. De afwisselende routes lopen van de Hanzeroute door het Ruhrgebied, langs de Moezel, Rijn en Neckar naar de Bodensee. Natuurlijk bevat deze campergids ook de twee oudste en meeste bekende camperroutes van Duitsland: de Alpenstrasse en de Romantische strasse. 

Voor elke route worden aantrekkelijke camperplaatsen voorgesteld. Gedetailleerde routekaarten geven een overzicht van de exacte koers. Ook worden de belangrijkste bezienswaardigheden, spannende plekken, waardevolle omwegen en fantastische natuurbelevenissen gepresenteerd.

Taal: Nederlands
Druk: 1e druk
Pagina's: 296 pagina's
Afmeting: 195x271mm
ISBN: 9789018047801

1 Item

Datasheet

Landen
Duitsland

Klik hier om een review te schrijven

ANWB Duitsland
rating
09-10-2020
M.H.Hunneman-Plantinga

Alles heel duidelijk beschreven. Alleen is het wel een zwaar boek. 

Andere klanten kochten dit product in combinatie met