Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft.  Voor meer info  Privacy Policy

France Passion 2018

France Passion, gastvrije ontvangst bij wijnboeren

Steeds meer kampeerauto-gebruikers worden lid van “La Formule Invitations”, een uitnodiging tot overnachten op de privé-terreinen van Franse wijnboeren en andere land-bouwers. De bedrijven liggen verspreid over het hele land.Meertalige gids (Engels, Duits en Frans). Een lidmaatschap kost € 30 en is geldig van 1 maart 2018 t/m 21 april 2019.

rating No review at the moment
Aantal
Op voorraad. Op werkdagen vóór 15.00 uur besteld, morgen in huis!

  • Veilige betaalmogelijkheden, o.a. via iDeal of Mister Cash! Veilige betaalmogelijkheden, o.a. via iDeal of Mister Cash!
  • Op werkdagen vóór 15.00 uur besteld, morgen in huis! Op werkdagen vóór 15.00 uur besteld, morgen in huis!
  • Toch niet naar wens, binnen 14 dagen retourneren mogelijk! Toch niet naar wens, binnen 14 dagen retourneren mogelijk!

Een gastvrije uitnodiging om met uw camper te overnachten op de privé-terreinen van Franse wijnboeren en andere landbouwers. Aangesloten zijn meer dan 2000 bedrijven, die liggen verspreid over het gehele land. Op vertoon van een geldig lidmaatschapspasje en jaarvignet kunt u hiervan gratis gebruik maken. De gehele formule is vrijblijvend, er gelden geen verplichtingen tot aankoop van producten maar een vriendelijke begroeting of een ‘dank je wel’ wordt natuurlijk zéér gewaardeerd. Vergeet tijdens uw bezoek ook niet dat u bent uitgenodigd bij hen privé en u géén klant bent.

Toegestaan worden alleen zelfvoorzienende campers, de terreinen zijn geen campings en bieden niet of nauwelijks faciliteiten zoals water, stroom en sanitair. Bij de beschrijvingen van de betreffende boeren wordt duidelijk aangegeven welke voorzieningen men heeft.

Een lidmaatschap kost € 30 en loopt van 1 maart 2018 tot 21 april 2019. Het lidmaatschap wordt niet automatisch verlengd, u ontvangt wel jaarlijks een bericht waarin u in de gelegenheid wordt gesteld om uw lidmaatschap te verlengen. In bepaalde periodes kunt u dit zelfs doen tegen een gereduceerd tarief.

Wilt u een jaar geen gebruik maken van France Passion, bewaar dan wel uw lidmaatschapsnummer goed. Dit nummer blijft namelijk wel in de administratie bewaard, zodat u toch nog een bericht ontvangt voor een vernieuwing.

Een lidmaatschap France Passion bevat:
- één lidmaatschapspasje op naam;
- één raamvignet;
- gids met alle adressen.
- meertalige gids (Engels, Duits en Frans)

157 Items

Datasheet

Landen
Frankrijk

Click here to leave a review