Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Voor meer informatie bekijk ons Privacybeleid.

Landvergnügen 2024

€ 49,90
rating Geen beoordeling op dit moment

Gratis overnachten bij 1.400 boerenbedrijven & wijnhuizen door heel Duitsland!

Met Landvergnügen leer je het Duitse (boeren)leven pas echt kennen. Ben je op zoek naar gratis en zeer unieke overnachtingslocaties voor je camperreis door Duitsland? Ver weg van het massatoerisme en (over)volle campings en camperplaatsen. Dan is Landvergnügen, met ruim 1.400 unieke en gratis overnachtingslocaties, een geweldige toevoeging aan jouw reis met de camper door het veelzijdige Duitsland. Landvergnügen 2024 is geldig vanaf 31 maart 2024 t/m 31 maart 2025!

Aantal
Op voorraad. Op werkdagen vóór 15.00 uur besteld, morgen in huis!

 

Veilige betaalmogelijkheden, o.a. via iDeal, KBC of Bancontact!

 

Gratis verzending bij bestellingen vanaf € 75!

 

Toch niet naar wens, binnen 14 dagen retourneren mogelijk.

Overnacht gratis op ruim 1.400 locaties door heel Duitsland!

Met het Landvergnügen lidmaatschap kun je voor € 49,90 op ruim 1.400 locaties terecht om er met je camper te overnachten. 

Bij aanschaf van dit lidmaatschap kun je het gehele jaar gratis overnachten op overnachtingslocaties door heel Duitsland! Honderden gastheren/-dames heten je van harte welkom om op hun privé-terrein om daar te komen overnachten en willen jou, als jij daar behoefte aan hebt, dolgraag laten zien wat ze in het dagelijkse leven ondernemen en wat de omgeving te bieden heeft op het gebied van natuur, cultuur & bezienswaardigheden. Geniet van verse producten rechtstreeks van de producent en breng de nacht door naast alpaca's, waterbuffels, Schotse hooglandrunderen, Thüringer bosgeiten of zalmforellen.

Het lidmaatschap is geldig vanaf 31 maart 2024 t/m 31 maart 2025. Een Landvergnügen-lidmaatschap bestaat uit zowel een fysiek boek als een app. Het vignet dat bij het boek wordt meegeleverd moet goed zichtbaar voor de voorruit zitten en is als het ware je "toegangskaartje". 

Let op: dit lidmaatschap is volledig in het Duits.

10 Items

Datasheet

Landen
Duitsland

Specifieke referenties