Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Voor meer informatie bekijk ons Privacybeleid.

Hoe reis ik met een camper

€ 21,99
rating Lees de review
Gemiddelde score: 5/5 Aantal reviews: 1

Hoe reis ik met de camper

Deze gids bevat nuttige informatie over het reizen met een camper. Waar je rekening mee moet houden als je in het buitenland reist, welke informatie je het beste kunt raadplegen en je krijgt antwoorden op vele veelvoorkomende campervragen.  

Ook verneem je alles over modellen, nutsvoorzieningen en accessoires. Je leert hoe je jouw camper perfect kunt laden, je krijgt vele gratis tips en tricks om veel veilige kilometers met je camper te kunnen maken. Verder is er aandacht voor de regelgeving in de verschillende Europese landen, voor veiligheid, onderhoud en stalling van je 'vakantiehuis op wielen'.

Aantal
Laatste items in voorraad

 

Veilige betaalmogelijkheden, o.a. via iDeal, KBC of Bancontact!

 

Gratis verzending bij bestellingen vanaf € 75!

 

Toch niet naar wens, binnen 14 dagen retourneren mogelijk.

De ultieme gids voor de motorhome reiziger!

Deze gids bundelt alle nuttige informatie over reizen met een motorhome. Welke camper past het beste bij jou (en jouw reisplannen)? Hoe vind je je weg in de overvloed aan (digitale) informatie? Deze gids biedt een antwoord op al je campervragen.

Je verneemt alles over modellen, nutsvoorzieningen en accessoires. Je leert hoe je de motorhome perfect kunt laden, je krijgt nuttige tips om vlot en veilig te rijden.

Verder is er aandacht voor de regelgeving in de verschillende Europese landen, voor veiligheid, onderhoud en stalling van je 'vakantiehuis op wielen'.

Specificaties:

Titel: Hoe reis ik met een camper
ISBN: 9789401474580

Bindwijze: paperback
Gewicht: 500 gram
Pagina's: 194 pagina's
Publicatiedatum: juni 2021
Afmeting: 13,5 x 21,4 x 2,1 cm

1 Item

Specifieke referenties

Informatief goed boek
rating 5

Prima boek voor beginnende camperaar. Veel goede tips en wetenswaardigheden omtrent regelgeving in NL en EU. Echt een must have. 

Andere klanten kochten dit product in combinatie met