Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Voor meer informatie bekijk ons Privacybeleid.

France Passion 2024

€ 33,00
rating Geen beoordeling op dit moment

Gratis overnachten met de camper bij 2.200 (wijn)boeren in heel Frankrijk

Stel je eens voor.. wakker worden met uitzicht op een Franse wijngaard! Met France Passion wordt dit werkelijkheid. Steeds meer camperaars maken gebruik van de formule van France Passion! Hiermee word je van harte uitgenodigd om (gratis) te komen overnachten bij meer dan 2.200 aangesloten wijnboeren & andere landbouwers door héél Frankrijk. Meertalige gids (Engels, Duits en Frans). Een lidmaatschap van France Passion kost € 33 en is geldig van 1 maart 2024 t/m 31 maart 2025 en wordt niet automatisch verlengd.

Aantal
Op voorraad. Op werkdagen vóór 15.00 uur besteld, morgen in huis!

 

Veilige betaalmogelijkheden, o.a. via iDeal, KBC of Bancontact!

 

Gratis verzending bij bestellingen vanaf € 75!

 

Toch niet naar wens, binnen 14 dagen retourneren mogelijk.

France Passion 2024

Gratis overnachten met de camper bij ruim 2.200 Franse aangesloten (wijn)boeren

Frankrijk, voor veel camperaars het favoriete land om met de camper te bereizen! Geldt dit ook voor jou? Maar zou je ook eens een hele andere kant van dit prachtige land willen zien? Dan is France Passion voor jou de ideale reisgenoot! Met France Passion 2024 overnacht je een jaar lang GRATIS bij duizenden unieke (boeren)locaties door heel Frankrijk!

France Passion, is een gastvrije uitnodiging om met je camper te overnachten op privé-terreinen van Franse wijnboeren en andere landbouwers. Aangesloten bij deze unieke formule zijn meer dan 2.200 boerenbedrijven. Met recht kan gezegd worden dat een lidmaatschap van France Passion een unieke toevoeging is aan je camperreis door Frankrijk. Deze boerenbedrijven liggen verspreid over het gehele land. Op vertoon van een geldig lidmaatschapspasje en jaarvignet kun je hiervan gratis gebruik maken.

''France Passion biedt je de meest unieke manier om met de camper door Frankrijk te reizen!''

De gehele formule van France Passion is vrijblijvend, er gelden geen verplichtingen tot aankoop van producten maar een vriendelijke begroeting of een ‘dank je wel’ wordt natuurlijk zéér gewaardeerd. Vergeet tijdens je bezoek ook niet dat je bent uitgenodigd bij hen privé en je géén klant bent. Toegestaan worden alleen zelfvoorzienende campers, de terreinen zijn geen campings en bieden niet of nauwelijks faciliteiten zoals water, stroom en sanitair. Bij de beschrijvingen van de betreffende boeren wordt duidelijk aangegeven welke voorzieningen men heeft. 

Een lidmaatschap van France Passion kost € 33 en loopt van 1 maart 2024 t/m 31 maart 2025 en is enkel te bestellen bij Camperreiswinkel.nl. Het lidmaatschap wordt niet automatisch verlengd, je ontvangt wel jaarlijks een bericht waarin je in de gelegenheid wordt gesteld om het lidmaatschap tegen gereduceerd tarief te verlengen.

Wil je een jaar geen gebruik maken van France Passion, bewaar dan wel het lidmaatschapsnummer goed. Dit nummer blijft namelijk wel in de administratie bewaard, zodat je toch nog een bericht ontvangt voor een vernieuwing. 

Een lidmaatschap France Passion bevat: 
- één lidmaatschapspasje 
- één raamvignet; 
- gids met alle adressen. 

LET OP: meertalige gids (Engels, Duits en Frans)

204 Items

Datasheet

Landen
Frankrijk

Specifieke referenties